ΤΤ: Ο Χαράλαμπος Ε. Σιγανός εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ

Τελευταία εξέλιξη:

Ο κ. Χαράλαμπος Ε. Σιγανός είναι Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, και ένας εκ των δύο εκπροσώπων του Πιστωτικού Ιδρύματος έναντι της Τραπέζης της Ελλάδος.

Παράλληλα κατέχει τον τίτλο του Προέδρου στις Θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου του ΤΤ, Post Credit, εταιρίας υπεύθυνης για την έκδοση των πιστωτικών καρτών του Ομίλου,

της Post Insurance, εταιρίας υπεύθυνης για τα τραπεζο-ασφαλιστικά προϊόντα του Ομίλου, και της εταιρίας ΤΤ Strategic Economic Initiatives, εταιρίας εκπόνησης οικονομικών μελετών.

Στο ΤΤ εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2010 ως Γενικός Διευθυντής Επενδυτικής Τραπεζικής και Θυγατρικών. Υπεύθυνος μεταξύ άλλων για θέματα Μεγάλων Χρηματοδοτήσεων, Διαχείρισης Διαθεσίμων και Ρευστότητας Ομίλου, καθώς επίσης και Θυγατρικών Εταιριών.

Πριν την ανάληψη καθηκόντων του στον Όμιλο του ΤΤ, ο κ. Σιγανός διετέλεσε στέλεχος θυγατρικών εταιριών του Ομίλου της Alpha Bank και ειδικότερα Διευθύνων Σύμβουλος (2006-2009) της Alpha Asset Management ΑΕΔΑΚ και Γενικός Διευθυντής (2000-2006) της Alpha Asset Management ΑΕΠΕΥ, υπεύθυνος για την παροχή επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών τόσο σε ιδιώτες πελάτες όσο και θεσμικούς επενδυτές στον Όμιλο της Alpha Bank τόσο για το δίκτυο της Ελλάδας όσο και για αυτά του εξωτερικού. Στον Όμιλο της Alpha Bank εντάχθηκε το 1993 ως Διευθυντής Επενδύσεων στην Ιονική ΑΕΔΑΚ.

Ο κ. Σιγανός έχει κάνει διδακτορικές σπουδές σε θέματα Στρατηγικής και Εφαρμοσμένων Οικονομικών στη σχολή Wharton, του Πανεπιστημίου της Πεννσυλβανίας.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων σε θέματα Επιχειρησιακής Έρευνας (Master of Science, 1988) καθώς επίσης και σε θέματα Στρατηγικής και Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Stanford των ΗΠΑ (Master of Science, 1987).

Ο κ. Σιγανός είναι Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου McGill του Καναδά (Βachelor of Engineering, 1985).

Έχει διατελέσει μέρος της Εταιρίας Επιχειρησιακής Έρευνας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και του Τεχνολογικού Επιμελητηρίου του Καναδά.

Είναι παντρεμένος με την κα. Μαρίνα Σιακαντάρη, Επίκουρο Καθηγήτρια Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με την οποία έχει αποκτήσει δύο τέκνα.

Keywords
Αναζητήσεις
σιγανος χαραλαμπος
Τυχαία Θέματα