Τσίπρας: Ζητά εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια

Την κατάθεση, άμεσα, πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας νωρίτερα την Βουλη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για τεράστιο πολιτικό, οικονομικό και εξοπλιστικό σκάνδαλο που πρέπει να διευρυνθεί.

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας, όμως αφήστε

τους υπαινιγμούς γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν φοβάται καμία Εξεταστική Επιτροπή. Είναι τόσο καθαρή η θέση της σημερινής κυβέρνησης που δεν την φοβίζει τίποτα. Ελπίζω, το μήνυμά σας να μην έχει αποδέκτη αυτή την κυβέρνηση» ήταν η άμεση απάντηση του υπουργού ‘Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

«Υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες που δεν σας βαραίνουν προσωπικά. Βαραίνουν όμως την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχετε. Το 2010 η σύμβαση που υπεγράφη από τους τότε υπουργούς Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου όχι μόνο δεν διευκόλυνε να φύγουμε από αυτόν τον βρώμικο αγωγό, αλλά αυτός ο αγωγός δεν έκλεισε, δεν αποστειρώθηκε αλλά συνέχισε να ρέει» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Στη σύμβαση του 2010 που φέρει τη σφραγίδα Βενιζέλου Παπακωνσταντίνου υπάρχει οσμή σκανδάλου. Πρέπει να εξετάσουμε πλήρως την υπόθεση. Δεν είναι μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος το πρόβλημα της διαπλοκής και της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος στη χώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα