Τσίπρας για ναυάγιο στην Πύλο: «Να προτάξουμε την ανθρωπιά, να σταθούμε δίπλα στους επιζήσαντες»

«Η στιγμή απαιτεί να προτάξουμε την ανθρωπιά και να σταθούμε δίπλα στους επιζήσαντες του ναυαγίου, εντείνοντας παράλληλα κάθε προσπάθεια εντοπισμού των αγνοουμένων» τονίζει με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

«Πρόκειται

για μια ανθρώπινη τραγωδία, η οποία αποτυπώνει με τον πιο θλιβερό τρόπο την απελπισία όσων αναζητούν άσυλο στην Ευρώπη» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Τέλος, ο κ. Τσίπρας γνωστοποίησε ότι κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής την Αθηνά Λινού και τον Αλέξη Χαρίτση βρίσκεται στην περιοχή όπου μεταφέρονται οι διασωθέντες.

Όσο περνάνε τα λεπτά, αυξάνονται οι νεκροί στο ναυάγιο νοτιοδυτικά της Πύλου. Πρόκειται για μια ανθρώπινη τραγωδία, η οποία αποτυπώνει με τον πιο θλιβερό τρόπο την απελπισία όσων αναζητούν άσυλο στην Ευρώπη. Η στιγμή απαιτεί να προτάξουμε την ανθρωπιά και να σταθούμε δίπλα στους…

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) June 14, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα