Τροχαίο με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες στην Αθηνών – Πατρών

Τρεις νεκροί, μεταξύ τους και ένα 3χρονο παιδί, και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε αργά το βράδυ χθες Κυριακή στο 166ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών, κοντά στην είσοδο της Πάτρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 66χρονος και επέβαιναν το νήπιο και μία γυναίκα 61 ετών, κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα. Όμως, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο του 66χρονου εξετράπη από την πορεία του, προσέκρουσε

σε κολώνα φωτισμού και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε με άλλα δύο ΙΧ, τα οποια οδηγούσαν μία 53χρονη και μία 51χρονη.

Αμέσως μετά το τροχαίο έφτασαν στο σημείο επτά πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους επιβάτες των τριών αυτοκινήτων, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Πάτρας. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και η 53χρονη οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων.

Επίσης, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται τραυματισμένες η 61χρονη, που επέβαινε στο αυτοκίνητο του 66χρονου και η 51χρονη οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών.

Keywords
Αναζητήσεις
trochaio-me-treis-nekrous-kai-dyo-travmaties-stin-athinon--patron.htm
Τυχαία Θέματα