Τράπεζα Πειραιώς: Νέες συμφωνίες συμβολαιακής γεωργίας

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε ελαιοπαραγωγούς του νομού Χαλκιδικής, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «ΔΕΑΣ Α.Ε.».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία «ΔΕΑΣ Α.Ε.», έχει τις εγκαταστάσεις της στης Καλύβες του Δήμου Πολυγύρου του Νομού Χαλκιδικής και δραστηριοποιείται στον τομέα επεξεργασίας, συσκευασίας και τυποποίησης επιτραπέζιας ελιάς και διάθεσή της στην Παγκόσμια αγορά.

Νέα Συμφωνία στo βαμβάκι με την «Γ & Π Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Α.Ε.»

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς βάμβακος της Κεντρικής Μακεδονίας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την εταιρεία «Γ & Π Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Α.Ε.».

Η έδρα της «Γ & Π Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Α.Ε.» βρίσκεται στη Βέροια και οι εγκαταστάσεις της στην Κυψέλη του Νομού Ημαθίας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της βιομηχανικής επεξεργασίας και εμπορίας βάμβακος και στην εμπορία και παραγωγή προϊόντων προερχόμενων από το βαμβάκι από τη δεκαετία του 1930.

Ανανέωση και επέκταση συνεργασίας με την εταιρεία «Πέττας Παύλος Ν. ΑΒΕΕ»

Σε ανανέωση και επέκταση, με υπερδιπλασιασμό των ενταγμένων παραγωγών στο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας σε ενεργειακές καλλιέργειες προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Πέττας Παύλος Ν. ΑΒΕΕ», με έδρα τη ΒI.ΠΕ. Πατρών για την καλλιέργεια του ηλίανθου μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία.

Original article: Τράπεζα Πειραιώς: Νέες συμφωνίες συμβολαιακής γεωργίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα