ΤΡΑΜΠ: Κερδίσαμε!

Την προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο προκειμένου να σταματήσει η προσθήκη νέων επιστολικών ψήφων προανήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε ότι έχει κερδίσει αλλά δεν αφήνουν τους ψηφοφόρους του να πανηγυρίσουν.

“Ήδη έχουμε κερδίσει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποστηρικτές”

Αυτή είναι μια απάτη, είναι μια ντροπή για τη χώρα μας, πραγματικά τις κερδίσαμε τις εκλογές. Τώρα ο σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της ψηφοφορίας για το έθνος μας. Θα πάμε στο

Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και θα ζητήσουμε να σταματήσει η καταμέτρηση, δεν πρέπει να προσθέτουν ψήφους.

Ξέρουν ότι δεν μπορούν να νικήσουν και οι αντίπαλοι μας θέλουν να μας πάνε στα δικαστήρια. Η Φλόριντα και το Τέξας ήταν τρομερές νίκες.

Είναι σχεδόν αδύνατο να μας φτάσουν στην Πενσιλβανία, νικάμε και στο Μίσιγκαν με διαφορά 300.000 ψήφων, είμαστε μπορστά και στο Ουισκόνσιν.

Δεν χρειαζόμαστε την Αριζόνα, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την πάρουμε, και βέβαια κερδίζουμε την Πενσιλβανία με μια τρομερή διαφορά.

Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τη Φλόριντα, νικήσαμε στο Τέξας και στο Οχάιο. Πιστεύουμε ότι κερδίσαμε και την Τζόρτζια, δεν μπορούν να μας φτάσουν εκεί. Μάλλον έχουμε κερδίσει και τη Β. Καρολίνα. Στην Αριζόνα μπορεί να κερδίσουμε.

Δηλώσεις αντιπροέδρου Πενς

“Ευχαριστώ τους υποστηρικτές. Είμαστε στο δρόμο προς τη νίκη και θα ξανακάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα