Θεούς και δαίμονες βρίζουν οι Αθηναίοι για τα ηλίθια μέτρα “προστασίας” του Μ.Βαλς

14:32 3/6/2016 - Πηγή: BankWars

Έξαλλοι οι Αθηναίοι, βρίζουν …θεούς και δαίμονες στα αυτοκίνητά τους, που από το πρωί μποτιλιάρονται σε ολόκληρο το κέτρο της Αθήνας, εξ αιτίας των μέτρων της αστυνομίας που έχουν ληφθεί για την “προστασία” και τις μετακινήσεις του Γάλλου Πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς.

Σε καμία πρωτεύουσα του κόσμου, ούτε καν στις τριτοκοσμικές χώρες, δεν κλείνουν επί τόσες ώρες όλοι οι δρόμοι στο κέντρο, με τους κατοίκους να φθάνουν στα όρια της τρέλας.

Σε καμία πρωτεύουσα του κόσμου, για το χατήρι κανενός ξένου επισκέπτ,

δεν γίνεται μία διαδρομή μισού χιλιομέτρου για μία ώρα!

Άραγε, έκλεισε το κέντρο του Παρισιού, ταλαιπωρήθηκαν οι Παριζιάνοι, όσες φορές Έλληνας Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Πρόεδρο Ολάντ ή τον Πρωθυπουργό;

Υπεύθυνοι για την κατάσταση, είναι η (εκάστοτε) κυβέρνηση που γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τους υπηκόους της χώρας της, ο Δήμαρχος της Αθήνας που ανέχεται αυτή την κατάσταση για την πόλη του και φυσικά η ηγεσία της Αστυνομίας, που από το φόβο της μην και συμβεί κάτι, κλείνει δρόμους πέραν αυτών που θα έπρεπε να κλείνει για την προστασία και την εύκολη μετακίνηση των υψηλών επισκεπτών της Αθήνας.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν, φρόντισε και ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι Αθηναίοι κατά την επίσκεψή του. Το ίδιο, πιθανόν να κάνει και ο κ.Βαλς.

Από τους Έλληνες κυβερνώντες, δεν περιμένουμε καμία συγγνώμη! Έχουν, γενικώς, γραμμένους τους πολίτες, εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

Bankwars

Keywords
Τυχαία Θέματα