Λ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ 33 ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ PROTON – “OXI” ΣΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ

18:06 5/5/2014 - Πηγή: BankWars

Απέρριψε το Συμβούλιο Εφετών την εισαγγελική πρόταση να αφεθεί ελεύθερος ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης με εγγύηση 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών παραπέμπει σε δίκη τον επιχειρηματία και 33 ακόμα άτομα. Οι δικαστές δεν αποδέχτηκαν την εισήγηση του εισαγγελέα Π. Καψιμάλη για το σκέλος που αφορά στο σκάνδαλο της υπεξαίρεσης 701 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank.

Μεταξύ των προσώπων που παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είναι οι Τρύφωνας

Κολίντζας, Δημήτρης Αραμαντής, Αντώνης Αθανάσογλου, Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, Πέτρος Κυριακίδης και ο γιος του Γιώργος Κυριακίδης. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν αφορούν μεταξύ μεταξύ άλλων συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και ένταξη σε αυτή, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, απάτη και απιστία.

Με το ίδιο βούλευμα απαλάσσονται όλων των κατηγοριών οι Δημήτρης Μπίθαρης, Δημήτρης Βασιλόπουλος, Ανδρέας Μίχος, Χ. Ζάντα και ο εκδότης Αντώνης Δελατόλας.

Για επιμέρους πράξεις απαλάσσονται οι Παναγιώτης Δαμιλάκος, Γ. Γεωργάρας και Τρύφωνας Κολίντζας.

Ο Λ. Λαυρεντιάδης κρατείται στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού καθώς πάσχει από σοβαρή ασθένεια και προφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2012.

Original article: Λ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ 33 ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ PROTON – “OXI” ΣΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ.

Keywords
Τυχαία Θέματα