Τα πρωτοσέλιδα Οικονομικών και Πολιτικών Εφημερίδων

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΕΠΙΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ- Σαμαράς: Εξαιρέσεις δεν μπορώ να επιτρέψω- Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς — Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ — ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ MALL-

Από την «Άγρια Ελευθερία» και τους «Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων».

ΤΑ ΝΕΑ: ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ!- ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ — Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ — Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ!

ΕΘΝΟΣ: Φύλλα επιστράτευσης σε 2.500 εργαζόμενους στις συγκοινωνίες-ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΩΝ- Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στις συντεχνίες — ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ MALL — Τσίπρας στο ΔΝΤ: ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΑΚΡΙΒΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Στρατηγική σύγκρουσης για να μην ενθαρρυνθούν και άλλες διεκδικήσεις- ΝΟΜΟΣ & ΕΠΙΤΑΞΗ- Με δήλωση του… στρατηγού Σαμαρά κατά των συντεχνιών- Με συγκοινωνιακό μπλακ άουτ απαντούν οι εργαζόμενοι — Τσίπρας στις ΗΠΑ- ΚΟΙΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ — Ανάληψη ευθύνης για Mall- ΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ο Α. Σαμαράς εξωθεί τη σύγκρουση στα άκρα. Με απεργίες και αλληλεγγύη απαντούν οι εργαζόμενοι- ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ — Προκήρυξη για τη βόμβα στο Mall- Η «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ» ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ — Ουάσιγκτον- ΔΝΤ- Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΗΝ «ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΗΤΟΥΣ» — Προανακριτική επιτροπή της Βουλής- ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ.

6 ΜΕΡΕΣ: Ανάλγητη κυβερνητική διαταγή προς τους απεργούς- ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ — Προκήρυξη: ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ MALL — Δίωξη κατά ΑΚΤΩΡ και ΕΡΓΟΣΕ- 30 ΕΚΑΤ. ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: Μετωπική- ρίσκο για την εκποίηση της Αττικό Μετρό Α.Ε- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΔΟΜΑΧΙΑ — Σκληρή επίθεση Τσίπρα από τις ΗΠΑ- Πόλεμος Μαξίμου με Κουμουνδούρου, άγριος καβγάς Κεδίκογλου- Σκουρλέτη- «ΤΟ ΔΝΤ ΘΕΛΕΙ ΓΕΝΝΑΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13ου, 14ου ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ» — ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ- ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ MALL.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Άγρια συνδικαλιστικά φαινόμενα ανάβουν τώρα το φιτίλι της αποσταθεροποίησης- ΧΑΟΣ! — Προκήρυξη για το Mall- «ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι προτείνουν οι Γάλλοι ειδικοί στο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης- ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ «ΦΑΚΕΛΩΜΑ» ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ — ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ!- Αλλά και… μήνυμα Αλέξη: Δεν φταίει το ΔΝΤ για τις περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα — Επιστράτευση σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ- Παραλύουν όλες οι συγκοινωνίες- ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΑΠΕΡΓΩΝ.

ΕΣΤΙΑ: ΚΑΜΕΡΟΝ- ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ- Παίζουν διαλυτικό ρόλο στην Ευρώπη.

Η ΑΥΓΗ: ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΚΙ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΠΗΛΗΚΙΟ- Επίδειξη αδιαλλαξίας και αυταρχισμού από την κυβέρνηση με επιστράτευση των απεργών στο Μετρό και επίταξη των συρμών.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ωμή κυβερνητική τρομοκρατία η επίταξη των εργαζομένων- ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Σαφής προειδοποίηση από τον πρωθυπουργό- ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ωνάσης, Γκιόλβας και… Πάλμος!- ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΣΤΑ ΦΩΚΛΑΝΤ!

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Σε ελληνικό έδαφος μεταφέρεται η αντιπαλότητα Ευρώπης-ΗΠΑ-Ρωσίας- ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΙΟ- GAZPROM-NEGUSNEFT με γερές προσφορές —Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Μπορεί να διατηρηθεί το καθεστώς για κοινωνικούς λόγους και με αυστηρό έλεγχο- ΟΠΑΠ: ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ —Ευρώ: Η CITI ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ —Άνγκελα Μέρκελ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ —Μαρκ Ρούτε: ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΠΑ- Οι υφιστάμενοι “μνηστήρες” μπορούν να υποβάλουν προσφορές από κοινού με αυτούς που αποσύρθηκαν —ΑΠΟΘΕΜΑ 270.000 ΑΠΟΥΛΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ- Υπερτιμημένα έως 30% —Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ —«Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ»- Όχι σε χαλάρωση της λιτότητας, λέει η Μέρκελ —ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ- Τριών δισ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο του 2012.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση κυβέρνησης-συνδικαλιστών- ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΤΟΡΠΙΛΗ- Μπλακ άουτ στις αστικές συγκοινωνίες- Βαρύ πλήγμα σε αγορά και οικονομία —Η άρνηση εργασίας επισείει αυτόφωρη σύλληψη και ποινή φυλάκισης- ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΦΥΛΛΩΝ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΣΕ 2.500 ΑΠΕΡΓΟΥΣ —Δήλωση του πρωθυπουργού: «ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ» —Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση- ΟΞΥΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ».

ΕΞΠΡΕΣ: Γενικευμένη σύγκρουση κυβέρνησης-συνδικάτων προκαλεί η επιστράτευση στα ΜΜΜ- CRASH TEST ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ —Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ —ΤΟ ΣτΕ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ- Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δικαιώνει το Ελληνικό Δημόσιο —ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΥΟ ΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΑΠ 2010 ΕΩΣ ΤΙΣ 31/1- Αποφασίστηκε η χρονική μετάθεση της αποστολής των σημειωμάτων για το 2011.

ΚΕΡΔΟΣ: Κύριο θέμα συζήτησης στην αγορά η πρόθεση για δημόσια προσφορά της εταιρείας- ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ S&B- Ο “επενδυτής”, οι μέτοχοι και η εξαγορά στην Κίνα- Σήμερα αναμένεται να διευκρινιστούν επακριβώς οι προθέσεις της εταιρείας —Απεργίες μετά την επιστράτευση- ΠΑΡΑΛΥΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ —Οι πέντε μνηστήρες καλούνται να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές- ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΔΕΠΑ ΚΑΙ ΔΕΣΦΑ.

Keywords
πρωτοσελιδα, μεσα μαζικης μεταφορας, τα νεα, η εφημεριδα, στα ακρα, ελευθερη ωρα, καθημερινη, επιταξη, σαμαρας, συριζα, μερκελ, σσε, συνταγη, στομα, βομβα, mall, τσιπρας, ΔΝΤ, ελευθεροτυπια, νομοσ, εκτιμηση, κουρεμα, εφημεριδα, απεργιες, ευθυνη, κοιλια, μαυρο, ακτωρ, ελλαδα, μετρο, δημοκρατια, κτιρια, χρημα, αξιολογηση, δημοσιο, επιστρατευση, ησαπ, εστια, ιδιο, αυγη, μνημονιο, ριζοσπαστησ, βραδυνη, ωρα, ωνάσης, εψιλον, ναυτεμπορικη, προσφορες, οπαπ, αισιοδοξια, χωρα, ευρω, σχηματα, υπαρχει, ευκαιρια, ημερησια, συλληψεις, εξπρεσ, crash, test, εφαρμογη, φαπ, κερδοσ, αθηνα, πωληση, δεπα, δεσφα, Αντωνης Σαμαρας, απεργια οπαπ, εφημεριδα δημοκρατια, συγκοινωνιες, απεργια μμμ, βουλη, απεργια μετρο, τραμ, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, μμμ, νεα κυβερνηση, μνημονιο 2, εκλογες 2012, λιστα λαγκαρντ, αλλαγη ωρας 2012, εκλογες ηπα, μνημονιο 3, βομβα mall, ωνάσης, ακτωρ, αττικο μετρο, αυγη, βραδυνη, δεπα, ηπα, θεμα, καθημερινη, κινα, ναυτεμπορικη, νομοσ, οικονομια, σσε, ωρα, test, αγορα, εξαιρεσεις, αισιοδοξια, αλληλεγγυη, βομβα, δεσφα, δημοσιο, δηλωση, εδαφος, ευκαιρια, ευρω, υπαρχει, εκτιμηση, ευθυνη, ευρωπη, εφημεριδα, ιδιο, κυβερνηση, κτιρια, μαυρο, μαξιμου, ουασιγκτον, ρισκο, ρολο, σαφης, συλληψη, συνταγη, στα ακρα, στομα, σχηματα, φαπ, φυλλα, φταιει, crash, εφαρμογη, χωρα, mall, πωληση
Τυχαία Θέματα