Τα πολιτικά κόμματα για την απώλεια του Σάκη Μπουλά

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού – τραγουδιστή Σάκη Μπουλά.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το όνομα του συνδέθηκε, μεταξύ άλλων, με το πρώτο Μουσικό Καφενείο στην Ελλάδα, το οποίο χρησιμοποίησε τη φόρμα του γερμανικού πολιτικού καμπαρέ μαζί με τους: Γιάννη Ζουγανέλη, Νικόλα Άσιμο, Θάνο Ανδριανό,

Περικλή Χαρβά.

Το εγχείρημα συνεχίστηκε στο θρυλικό “Αχ Μαρία”, με μία ευρύτερη ομάδα δημιουργών που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον αθηναϊκό μουσικό χάρτη από το 1980 – 1990.

Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση: «Συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες όπως: Θάνο Μικρούτσικο, στο αριστουργηματικό έργο του Γιάννη Ρίτσου “Καντάτα για τη Μακρόνησο”, με τον Μιχάλη Γρηγορίου, “Ανεπίδοτα Γράμματα”, με τον Μίμη Πλέσσα, “Λουκιανού διάλογοι”, με τον Διονύση Σαββόπουλο “Αχαρνής”, με τον Μάνο Λοϊζο κ.ά.».

Εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη ξεκινώντας από την ΕΡΤ και από το 1985 έως το 2011 στη μεγάλη οθόνη σε βασικούς ρόλους.

ΠΑΣΟΚ: «Έφυγε» ένας αγαπητός άνθρωπος

Από τον Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, για το θάνατο του Σάκη Μπουλά, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας αγαπητός άνθρωπος, ένας πολυτάλαντος ερμηνευτής, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης.

Με δύναμη ψυχής έδωσε μια δύσκολη και άνιση μάχη μένοντας στο πάλκο μέχρι την τελευταία στιγμή, δίπλα στους φίλους και συνεργάτες του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΑΝΕΛ: Θα μείνει σε όλους αξέχαστος

Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κα Σταυρούλα Ξουλίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θάνατο του ηθοποιού Σάκη Μπουλά:

«Βαθιά θλίψη και μεγάλο πένθος γέμισε τον καλλιτεχνικό – και όχι μόνο – κόσμο η απώλεια του δημοφιλούς και εξαιρετικά συμπαθούς ηθοποιού Σάκη Μπουλά.

Κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του διαδρομής, ο Σάκης Μπουλάς με το αστείρευτο ταλέντο του και το πηγαίο χιούμορ του, χάρισε στο κοινό ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης και γέλιου.

Ο συμπαθέστατος και πολυτάλαντος ηθοποιός θα μείνει σε όλους αξέχαστος για την πολύπλευρη προσωπικότητά του, τη θετική ενέργειά του και τις μοναδικές ερμηνείες του που μας πρόσφεραν αληθινή συγκίνηση και ψυχαγωγία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Original article: Τα πολιτικά κόμματα για την απώλεια του Σάκη Μπουλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα