Τι συζήτησαν Αλέξης Τσίπρας και Μίκης Θεοδωράκης [VIDEO]

[UPD] Λίγο μετά τις 12 παρά τέταρτο το πρωί της Τρίτης ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με τον μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, στο σπίτι του τελευταίου στην Ακρόπολη. Ο κ. Τσίπρας έφτασε στον λόφο του Φιλοπάππου στις 10:30 το πρωί.

Στον σύντομο διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες μπροστά στις κάμερες, όπως ανέφερε η ΝΕΡΙΤ, ο πρωθυπουργός είπε στον Μ. Θεοδωράκη ότι είναι πολεμιστής και κατά συνέπεια

γνωρίζει ότι στις μάχες χρειάζεται στρατηγική και μυαλό.

Ο Αλ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι έχει για μεγάλο όπλο την ενότητα του λαού σε αυτή την κρίσιμη μάχη με τον Ελληνα μουσικοσυνθέτη να συμφωνεί σχετικά με τα όπλα της ελληνικής πλευράς σε αυτή τη διαπραγμάτευση.

Ο κ. Θεοδωράκης από την πλευρά του επέμεινε στην ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση να πει …”όχι” στην Γερμανία και να μην έρθει σε συμφωνία με την ευρωζώνη για νέες μεταρρυθμίσεις στη χώρα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΡΑΦΑΜΕ:

Συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη θα έχει το πρωί της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας δύο ημέρες μετά το άρθρο που έγραψε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης και με το οποίο καλούσε τον πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων, να πει «όχι» στο «nein» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η συνάντηση σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί στις 10:30.

Κατά τις ίδιες πηγές ο πρωθυπουργός είχε την περασμένη Κυριακή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μίκη Θεοδωράκη προκειμένου να τον συγχαρεί για το άρθρο του αφού προηγήθηκε ανταλλαγή επιστολών μεταξύ των δύο ανδρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα