Συνάντηση Δραγασάκη με την ηγεσία της Credicom

Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη συναντήθηκε σήμερα η ηγετική ομάδα της Credicom.

Στη συνάντηση από την πλευρά της εταιρείας παραβρέθηκαν ο Bob Diamond, CEO και ιδρυτής του επενδυτή (Atlas Merchant Capital), ο Corrado Passera, πρόεδρος της Credicom και η διευθύνουσα σύμβουλος Αναστασία Σακκελαρίου.

Ανέλυσαν

στον κ. Δραγασάκη τα σχέδιά τους με την κυβερνητική πλευρά να τονίζει ότι είναι ευπρόσδεκτη μια νέα επένδυση στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Η συνάντηση των δύο μερών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Δραγασάκης παρουσίασε από την πλευρά της κυβέρνησης τα σχέδια για την ανάπτυξη της ελληνικής Οικονομίας και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις.

Σημειώνεται ότι είναι η Credicom βρίσκεται στην τελική ευθεία για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που θα της επιτρέψει να μετασχηματισθεί σε κανονική εμπορική τράπεζα, με έμφαση στις χορηγήσεις λιανικής και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Credicom, με την παρουσία του Bob Diamond και με αντικείμενο την προωθούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την αναπτυξιακή στρατηγική της νέας τράπεζας.Στόχος είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να ολοκληρωθεί μεχρι το τέλος Απριλίου και προς την κατεύθυνση αυτή, τα στελέχη που απαρτίζουν την εκτελεστική επιτροπή της Credicom θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο roadshow σε επενδυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα