ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ: Πως προετοιμάζεται ο πρωθυπουργός εν όψει της επίσκεψης της Τρόικας

Για ένα νέο δύσκολο γύρο συζητήσεων με την Τρόικα προετοιμάζεται η κυβέρνηση, καθώς τα τεχνικά κλιμάκια αρχίζουν τους ελέγχους από την προσεχή Δευτέρα ενώ μέσα στο Μάρτιο θα έλθουν και οι επικεφαλής, κ.κ. Τόμσεν Μαζούχ και Μορς για τη πολιτική διαπραγμάτευση.

Χθες ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τις ηγεσίες των υπουργείων Ανάπτυξης, Γεωργίας και Υγείας ενώ σήμερα συναντάται με τους υπουργούς Ναυτιλίας και Εργασίας.

Πέρα όμως από τις τεχνικές δράσεις ανά υπουργείο τα κρίσιμα σημεία του επικείμενου ελέγχου είναι η πορεία των εσόδων που τους δύο πρώτους μήνες έπεσαν έξω, η εξέλιξη των αποκρατικοποιήσεων και η αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας συζητήθηκαν χθες στην συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρμόδιο υπουργό κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Στην σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση θα συζητηθούν και τα μέτρα για την ανακούφιση των ανέργων που όπως είπε ο πρωθυπουργός έχει προσλάβει εφιαλτικές διαστάσεις ενώ είναι ανοικτό και το θέμα της αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα