Συγκλονίζει την Ελλάδα το έγκλημα της Ξάνθης – Ύποπτος δολοφόνος της 34 χρονης Ζωής στα χέρια της αστυνομίας

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ένας ύποπτος, ο οποίος ανακρίνεται για τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης Ζωής. Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, που ήταν γείτονας της άτυχης κοπέλας και ο οποίος διατηρούσε μανάβικο στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη του από ένα δακτυλικό αποτύπωμα που βρήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πιλοτή όπου βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη κοπέλα. Μάλιστα αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι άνδρες της Ασφαλείας τον έβγαλαν από το σπίτι του με χειροπέδες, γύρω

στα 300 άτομα επιχείρησαν να τον λυντσάρουν

Το παρελθόν του συλληφθέντα ενισχύει ακόμη περισσότερο τις υποψίες ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος που συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα. Κι αυτό, γιατί είναι σεσημασμένος για υποθέσεις βιασμών και μάλιστα έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για τέτοια αδικήματα!

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και από τον 35χρονο ζητήθηκε δείγμα γενετικού υλικού, ώστε να συγκριθεί με αυτό του δράστη, από το σπέρμα του, που βρέθηκε στη σορό της άτυχης κοπέλας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ : http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=246157

Keywords
Τυχαία Θέματα