Στον Ευαγγελισμό ο Αλέξης Τσίπρας – Καταγγελίες εργαζομένων για σοβαρές ελλείψεις

Τον Ευαγγελισμό επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο μεσούσης της καθημερινής μάχης των γιατρών και νοσηλευτών με τον κορονοϊό και την αυξητική τάση των κρουσμάτων που δημιουργεί και μεγαλύτερες απαιτήσεις σε προσωπικό και εξοπλισμό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αφού θερμομετρήθηκε

κατά την είσοδό του στο νοσοκομείο όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συνομίλησε με το ιατρικό και μη προσωπικό, ακούγοντας τους εργαζόμενους να του μεταφέρουν τη δραματική κατάσταση και τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν στο νοσοκομείο.

Οι εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού εξήγησαν στον Αλέξη Τσίπρα πως υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές, την ώρα που τα κρούσματα συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία στην Αττική, χωρίς αυτό να έχει όμως φέρει ενίσχυση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο. Μάλιστα, εργαζόμενη του νοσοκομείου του είπε:

«Είμαστε το πρώτο νοσοκομείο της χώρας και έχουμε παντού ελλείψεις» αναφέρουν χαρακτηριστικά. Μάλιστα, όπως είπαν ακόμα και επικουρικό προσωπικό που είχε επιστρατευτεί κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας, τώρα αποχωρεί. Ο Ευαγγελισμός, όπως είπαν, ως το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, βρίσκεται σε ασφυξία αφού δέχεται και πολλά άλλα δύσκολα περιστατικά εκτός από τα κρούσματα κορονοϊού. Μάλιστα, ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν διερμηνείς ώστε να διευκολύνουν την επικοινωνία με πρόσφυγες που νοσηλεύονται.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύει κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον αρμόδιο Τομεάρχη Υγείας του κόμματος Ανδρέα Ξανθό.

Keywords
Τυχαία Θέματα