Στο Δρομοκαΐτείο ο 37χρονος ιερέας-δράστης της επίθεσης στη Μονή Πετράκη

Στο Δρομοκαΐτειο μεταφέρθηκε ο 37χρονος ιερέας ο οποίος χθες επιτέθηκε με βιτριόλι κατά μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη, όπου συνοδικό δικαστήριο συνεδρίαζε για την καθαίρεσή του μετά την εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών το 2018.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από πραγματογνώμονες αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του για ψυχιατρική εξέταση. Σήμερα, ακόμη και ο ίδιος ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος παίρνει κάποιες αποστάσεις από τον 37χρονο ιερέα που μέσα στη Μονή Πετράκη επιτέθηκε σε Μητροπολίτες με καυστικό υγρό. «Αν λέει ψέματα,
θα παραιτηθώ» δήλωσε πριν ο πελάτης του οδηγηθεί στον εισαγγελέα και ενώ έρχονται στο φως νέες εικόνες σοκ μέσα από το Συνοδικό Δικαστήριο όπου έγινε η πρωτοφανής επίθεση.Υπενθυμίζεται ότι ο από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται ότι αγόρασε το καυστικό υγρό για την επίθεση μέσω internet και ότι νόμιζε πως δεν ήταν επικίνδυνο, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι το καυστικό υγρό που έβαλε σε μπουκάλια δυο λίτρων και με τα οποία άρχισε να ραντίζει τα θύματά του ήταν θειικό οξύ, αναμεμειγμένο με υγρά μπαταρίας και ακουαφόρτε!

«Μου είπε ότι πλήρωσε τη “χημική ουσία” έναντι 40 ευρώ από το ίντερνετ… Ο συγκεκριμένος κρατούμενος είναι ψυχιατρικά ασθενής. Η άδικη πράξη που τέλεσε κατά το άρθρο 34 αίρει τον καταλογισμό. Έχουμε να κάνουμε με ψυχικά ασθενή που προσπάθησε πριν ενάμιση μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του. Παίρνει βαριά καταθλιπτικά φάρμακα. Θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του ότι είναι άρρωστος ψυχιατρικά θα παραιτηθούμε. Ζητάμε εκ των προτέρων συγνώμη από τα θύματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα