Γρ. Δημητριάδης (ΕΕΣΥΠ): Κορυφαίος μάνατζερ o Γ. Στάσσης – Δυναμική και σύγχρονη επιχείρηση η ΔΕΗ

Με εγκωμιαστικά λόγια για την διοίκηση της ΔΕΗ και τον CEO της επιχείρησης Γιώργο Στάσση μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΣΥΠ Γρηγόρης Δημητριάδης κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΔΕΗ.

Μάλιστα ο Γρηγόρης Δημητριάδης χαρακτήρισε τον κ. Στάσση τον καλύτερο μάνατζερ μεταξύ των εταιρειών του χαρτοφυλακίου  του.

Σύμφωνα με

τον CEO του Υπερταμείου «η ΔΕΗ είναι μία δυναμική επιχείρηση έτοιμη να χαράξει πορεία προς βιώσιμη ανάπτυξη και να πρωταγωνιστήσει στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Όπως ανέφερε, η  ΔΕΗ παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα με ένα ολοκληρωτικό μετασχηματισμό μέσα σε δύο χρόνια. Προχωρεί με αυξημένο βηματισμό στην ενεργειακή μετάβαση και στην  μετατροπή της σε μια πράσινη επιχείρηση με εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της οικονομικής εξυγίανσης.

Ο ίδιος τόνισε ότι «η εταιρία προσφέρει knowhow στο Υπερταμείο. Η περιουσία της δεκαπλασιάστηκε αφού η κεφαλαιοποίηση της βρίσκεται σε επίπεδα άνω των 2,1 δις. ευρώ έναντι 268 εκ. ευρώ το 2018».

Ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε και στις πολιτικές της ΕΕ, λέγοντας ότι ανοίγουν το  δρόμο για την αποζημίωση από την πρόωρη απόσυρση των λιγνιτικών μονάδων.  Eίναι σημαντικό είπε ότι όλος αυτός ο επιχειρηματικός μετασχηματισμός αποτυπώνεται και στην κεφαλαιοποίηση της εταιρείας που πλέον είναι πάνω από 2,1 δις.

Keywords
Τυχαία Θέματα