ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: 10 εταιρείες διεκδικούν το βραβείο του Sir

Το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2012» ύψους 50.000 ευρώ που καθιέρωσε τα τελευταία 5 χρόνια ο ιδρυτής του ομίλου easyGroup, διεκδικούν 10 ελπιδοφόρες ελληνικές εταιρείες:

1. Παναγιώτης Τσουκαλάς – Earth Construction, ως έδρα έχει την Αθήνα και παρέχει εξειδικευμένες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις.

2. Ρεβέκκα Πιτσίκα – People for Business, ως έδρα έχει την Αθήνα και παρέχει εξειδικευμένες και αποκλειστικές υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού.

3. Μιχάλης Κουμαρτζάκης – Figame.gr, ως έδρα έχει την Αθήνα και παρέχει εξειδικευμένες διαδικτυακές ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

4. Αχιλλέας Καρύδης – Rapidbounce, ως έδρα έχει την Αθήνα και είναι σύμβουλος επιχειρήσεων ενώ παρέχει επίσης διαχείριση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

5. Γιώργος Καρλαύτης – Adus, ως έδρα έχει την Αθήνα και παρέχει υπηρεσίες πωλήσεων και προώθησης προϊόντων.

6. Σωτήρης Κατσίγιαννης – E.A.S.K. Associates, ως έδρα έχει την Αθήνα και δραστηριοποιείται στον τομέα της μελέτης, κατασκευής και Project Management χώρων εργασίας, αλλά και σύγχρονης κατοικίας.

7. Μαρίνα Καραστεργίου & Χριστίνα Τσιλιμπώκου – Being Essential Consulting S.A., ως έδρα έχει την Αθήνα και δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού.

8. Χρήστος Μπάρλας – ellines.com, ως έδρα έχει την Αθήνα και πρόκειται για ένα online κοινωνικό δίκτυο που στοχεύει στην προβολή και συσπείρωση των Ελλήνων παγκοσμίως.

9. Παναγιώτα Κοτσαρίνη – GetSocial, ως έδρα έχει την Αθήνα και στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών μέσα από τα social media.

10. Γεώργιος Πατσής – Γεώργιος Δάγκλας – Obrela Security Industries, ως έδρα έχει την Αθήνα και ειδικεύεται στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών στον τομέα του Information Security.

Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν οι 3 φιναλίστ ενώ η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής για τα Βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας στις 22 Νοεμβρίου.

Keywords