ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: 10 εταιρείες διεκδικούν το βραβείο του Sir

Το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2012» ύψους 50.000 ευρώ που καθιέρωσε τα τελευταία 5 χρόνια ο ιδρυτής του ομίλου easyGroup, διεκδικούν 10 ελπιδοφόρες ελληνικές εταιρείες:

1. Παναγιώτης Τσουκαλάς – Earth Construction, ως έδρα έχει την Αθήνα και παρέχει εξειδικευμένες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις.

2. Ρεβέκκα Πιτσίκα – People for Business,

ως έδρα έχει την Αθήνα και παρέχει εξειδικευμένες και αποκλειστικές υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού.

3. Μιχάλης Κουμαρτζάκης – Figame.gr, ως έδρα έχει την Αθήνα και παρέχει εξειδικευμένες διαδικτυακές ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

4. Αχιλλέας Καρύδης – Rapidbounce, ως έδρα έχει την Αθήνα και είναι σύμβουλος επιχειρήσεων ενώ παρέχει επίσης διαχείριση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

5. Γιώργος Καρλαύτης – Adus, ως έδρα έχει την Αθήνα και παρέχει υπηρεσίες πωλήσεων και προώθησης προϊόντων.

6. Σωτήρης Κατσίγιαννης – E.A.S.K. Associates, ως έδρα έχει την Αθήνα και δραστηριοποιείται στον τομέα της μελέτης, κατασκευής και Project Management χώρων εργασίας, αλλά και σύγχρονης κατοικίας.

7. Μαρίνα Καραστεργίου & Χριστίνα Τσιλιμπώκου – Being Essential Consulting S.A., ως έδρα έχει την Αθήνα και δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού.

8. Χρήστος Μπάρλας – ellines.com, ως έδρα έχει την Αθήνα και πρόκειται για ένα online κοινωνικό δίκτυο που στοχεύει στην προβολή και συσπείρωση των Ελλήνων παγκοσμίως.

9. Παναγιώτα Κοτσαρίνη – GetSocial, ως έδρα έχει την Αθήνα και στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών μέσα από τα social media.

10. Γεώργιος Πατσής – Γεώργιος Δάγκλας – Obrela Security Industries, ως έδρα έχει την Αθήνα και ειδικεύεται στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών στον τομέα του Information Security.

Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν οι 3 φιναλίστ ενώ η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής για τα Βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας στις 22 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα