Στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας (φωτογραφίες)

11:42 5/9/2018 - Πηγή: BankWars

Τα Χανιά επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την περιοδεία του από την Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Χανίων).

Κατά την εισήγησή του, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι με τη συγκεκριμένη επίσκεψη

εγκαινιάζει σειρά περιοδειών ανά τη χώρα, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέσα στο φθινόπωρο και σκοπό έχουν τον έλεγχο υλοποίησης όσων από κοινού (κυβέρνηση-τοπικές αρχές) αποφασίστηκαν στα περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια.

Αναφερόμενος δε, στα τοπικά ζητήματα και απευθυνόμενος στο δήμαρχο Χανίων, ο κ. Τσίπρας πρότεινε να συζητήσουν το θέμα της παραχώρησης του στρατοπέδου «Μαρκοπούλου»

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Περιβάλλοντος-Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και οι βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

\

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την ΤΟΜΥ Χανίων ενώ αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα του στην πόλη, θα επισκεφθεί τη μαρτυρική Κάνδανο, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων από τα ναζιστικά στρατεύματα.

Όπως αναφέρει το ekrit.gr, ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από τα γραφεία της αντιπεριφέρειας Χανίων, καθώς αστυνομικοί απομάκρυναν δύο άτομα τα οποία με μία ελληνική σημαία και ένα πλακάτ με τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και τη λέξη «Ανεπιθύμητος», διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία του πρωθυπουργού, στα Χανιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα