Σπίτι 50.000.000 ευρώ αγοράζει στην Ελλάδα ο Αμπράμοβιτς

23:15 6/9/2012 - Πηγή: BankWars

Το υπερπολυτελές αυτό σπίτι πωλείται 50.000.000 ευρώ και παρά την οικονομική κρίση, ο αγοραστής βρέθηκε και μάλιστα πολύ γρήγορα. Ποιος είναι; Πρόκειται για μια κατοικία 2.000 τ.μ που βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 27 στρεμμάτων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao, ήδη έχει βρεθεί αγοραστής…
ο οποίος είναι διατεθειμένος να δώσει 50.000.000 ευρώ προκειμένου να την αποκτήσει. Η έπαυλη διαθέτει ιδιωτικό λιμάνι, παραλία , γήπεδο τένις και εκκλησία.

Στην υπερπολυτελή βίλα του Γιώργου και της Ηρώς Κόβα, η διακόσμηση και τα έπιπλα είναι

ασιάτικου ύφους, ενώ το γλυπτό του ιδρυτή του βουδισμού, Σιντάρτα Γκαουτάμα, δεσπόζει στο κεντρικό σαλόνι της κατοικίας, ενώ οι μεγάλες εξωτερικές πόρτες του σπιτιού βλέπουν στην ιδιωτική παραλία, καθώς και στην πισίνα που βρίσκεται στο κέντρο της ιδιωτικής χερσονήσου.

Αυτόν τον επίγειο παράδεισο θέλει ν’ αποκτήσει ο μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος αγαπάει την Ελλάδα και τα όμορφα μέρη της και το έχει αποδείξει με τις συχνές επισκέψεις του κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

σχετικά άρθραΝεκρός εργαζόμενος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην ΜεγαλόποληΠυρκαγιά στη ΣαλαμίναΎδρα: Θύματα χειροδικίας μέλη του «FLYING CAT I» – Η εταιρεία εξετάζει να μην εκτελέσει δρομολόγιαΣυνελήφθη εμπρηστής στη ΡόδοΠυρκαγιά σε εξέλιξη στην ΚορινθίαΣυνελήφθη ύποπτος για πυρκαγιά στη ΣάμοΈρχονται αυξήσεις στα βασικά είδη διατροφήςΜεσολόγγι – ΤΩΡΑ: Χοντρά επεισόδια με δακρυγόνα, ξύλο και οδομαχίεςΗράκλειο Κρήτης: Αφρικανός έκλεψε την τσάντα ανήλικης – Οργή κατοίκωνΝοικοκυρά με μηδενικό εισόδημα είχε καταθέσεις 15 εκατ. ευρώ
Keywords
Τυχαία Θέματα