Σούπερ Μάρκετ: Αυτόνομα ο Αρβανιτίδης στη Β.Ελλάδα – Έσπασε το deal με Μαρινόπουλο

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση “οι εταιρείες “ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.” και “ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Α.Ε.Ε.Ε.” ανακοινώνουν την από κοινού απόφασή τους για λύση της μεταξύ τους σύμβασης δικαιόχρησης”, η οποία αφορούσε σε 141 καταστήματα σούπερ μάρκετ στη Βόρεια Ελλάδα.

Η συμφωνία είχε υπογραφεί τον Μάρτιο του 2014 όταν είχε υπογραφεί συμβόλαιο δικαιόχρησης με την KaripidisBros, την τότε νέα

ιδιοκτήτρια εταιρεία της Αρβανιτίδης Α.Ε. η οποία τότε λειτουργούσε 149 καταστήματα σουπερμάρκετ, τα οποία μειώθηκαν σε 141 μετά από κινήσεις αναδιοργάνωσης που πραγματοποιήθηκαν.

Τότε είχε ανακοινωθεί ότι το σύνολο του δικτύου των καταστημάτων της Αρβανιτίδης Α.Ε., θα λειτουργούσε υπό καθεστώς δικαιόχρησης, με τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας να μετονομάζονται άμεσα σε Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express. Παράλληλα, η αποθήκη που λειτουργούσε η Αρβανιτίδης Α.Ε. στη Βέροια, είχε συμφωνηθεί να τροφοδοτεί τα καταστήματα του δικτύου.

Η “Αρβανιτίδης” διαθέτει ισχυρή θέση στη Β. Ελλάδα και τα περισσότερα καταστήματά της εντοπίζονται στο νομό Θεσσαλονίκης (50 σημεία πώλησης), στην Ημαθία (20 σημεία), σε Πέλλα – Πιερία (από 16 σημεία σε κάθε νομό) και στη Χαλκιδική (15 σημεία), όπου λειτουργούν ορισμένα από τα πιο επικερδή καταστήματα της αλυσίδας. Μετά την μη ανανέωση της συμφωνίας franchise, θα τεθούν εκτός δικτύου της Carrefour και θα συνεχίσουν να λειτουργούν αυτόνομα.

Keywords
Αναζητήσεις
καρυπιδης σουπερ μαρκετ νεα συνεργασια, καρυπιδησ αφοι
Τυχαία Θέματα