ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ: Ο ΠΑΟΚ ΜΕ +5 ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ – ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πέντε βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, έφυγε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με 2-0 στο γήπεδο του Εργοτέλη.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ με βαθμολογική σημασία πέτυχε ο Παναθηναικός, κερδίζοντας με 2-0 τον Ατρόμητο. Τα γκολ

έτυχαν ο Πράνιτς και ο Καρέλης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΟΚ 0-2

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη νίκη στην Κρήτη, στην έδρα του Εργοτέλη με 2-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ λίγκας, και αύξησε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό, ο οποίος έμεινε χθες στο 0-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Τα γκολ της -φτωχής σε θέαμα- αναμέτρησης σημείωσε στο 42′ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κλάους Αθανασιάδης.

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς (74′ Μπογκντάνοφ), Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Γιουσούφ, Χαντί (59′ Μπαμ Μπαμ), Χαλκιαδάκης, Παμλίδης (59′ Νόσκοβιτς).

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς (33′ Σπυρόπουλος), Κίτσιου, Κατσικάς, Βίτορ, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Μακ (67′ Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (84′ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ 5-2

Τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας 5-2 της Ξάνθης στο Αγρίνιο, σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες, με δύο γκολ (21′, 45′) και μία ασίστ στον Εντζεγκέλε (53′), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν επίσης οι Μαρτίνες (60′) και Κάπελ (69′). Οι «ακρίτες» είχαν προηγηθεί στο 4′ με τον Λισγάρα και είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στην εκπνοή του ημιχρόνου (45+3′) με τον Λουσέρο.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

Σ’ ένα κακό ματς στο Πανθεσσαλικό στάδιο με ελάχιστες καλές στιγμές, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Χωρίς πολλές φάσεις και με μοιρασμένες τις… κακές εντυπώσεις κύλησε το α’ ημίχρονο. Αλλά και στη συνέχεια το ματς δεν έγινε καλύτερο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΦΗ 0-0

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πανθρακικός και ΟΦΗ (0-0) στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το ματς είχε ρυθμό, οι δύο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες (ειδικά στο Α’ μέρος), αλλά οι δύο εστίες έμειναν ανέπαφες. Να σημειώσουμε πως ο ΟΦΗ από το 87ο λεπτό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κώστα Μπανούση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0

Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο των Περιβολίων. Η ομάδα της Κρήτης είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τετέ (Αζράκ Μαχαμάτ 74′), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Τσουράκης, Τζιλβάν (Φιγκέιρα 85′), Ναζλίδης (Τόρες 67′)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (Ναδάλες 74′), Χαρίσης (Γιάκος 55′), Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ιλιτς (Σαπαλίδης 46′)

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-2

Μετά από δυνατό ματς με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες Βέροια και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε στο 20′ με τον Γιάννου, ενώ η γηπεδούχος πήρε στη συνέχεια τον έλεγχο του ματς και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τα τέρματα των Κάμπορα (38′) και Ραούλ Μπράβο (45′). Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο 53′ με το δεύτερο γκολ του Απόστολου Γιάννου.

ΒΕΡΟΙΑ (Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες (55΄ Μπαργκάν), Ντουμίτρου (66΄ Μπεν), Μπαλάφας, Καλτσάς, Κάμπορα (79΄ Γεωργιάδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Γιάννου, Κολοβός, Τασουλής, Φούντας (41΄ Γκίνη), Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (81΄ Ντουρμισάι), Αργυρόπουλος (87΄ Πάνος), Οικονόμου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/11

Καλλονή – Λεβαδειακός ( 19:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα