Σφακιανάκης: Στόχος η περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων

Η “Σφακιανάκης” τονίζει ότι οι προσπάθειες της διοίκησης για την αντιμετώπιση των αιτιών που οδήγησαν στην υπαγωγή της στην κατηγορία της Επιτήρησης, συνεχίζουν να επικεντρώνονται στην περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων, στη βελτίωση του μεριδίου αγοράς και των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας και του ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα, τα λειτουργικά έξοδα σε επίπεδο ομίλου μειώθηκαν κατά € 2 εκατ. σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και οι ζημίες προ φόρων παρουσιάζουν αισθητή βελτίωση κατά € 1,1 εκατ. για την εταιρεία

και € 1,9 εκατ. για τον όμιλο.

Η διοίκηση πιστεύει ότι η αναδιοργάνωση των λειτουργιών του ομίλου και η προσαρμογή στις νέες συνθήκες της αγοράς, η συνεχιζόμενη βελτίωση των εμπορικών του επιδόσεων διαμορφώνουν πλέον τις αναγκαίες συνθήκες για την οριστική υπέρβαση της κρίσης ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά του και θέτοντας τελικά στέρεες βάσεις για την επιστροφή σε βιώσιμη κερδοφορία.

Το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη συνεδρίαση του στις 05.04.2012, αποφάσισε τη μεταφορά των μετοχών της εταιρείας στην Κατηγορία Επιτήρησης καθώς οι ζημίες της χρήσης 2011 ήταν μεγαλύτερες από το 30% της καθαρής θέσης.

Original article: Σφακιανάκης: Στόχος η περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα