Σε απόγνωση οι πρόσφυγες-Αποπειράθηκαν δυο να κρεμαστούν στην Πλ.Βικτωρίας

Η πληγή του Προσφυγικού δείχνει πως θα κάνει την ελληνική κοινωνία να ματώνει συχνά, καθώς οι πρόσφυγες και οι μετανάστες φτάνουν στα όρια των αντοχών τους θα γινόμαστε μάρτυρες ενός συγκλονιστικού δράματος που κανείς δεν ξέρει ή δεν θέλει να παραδεχτεί το τέλος που θα έχει. Έτσι συγκλόνισε και σήμερα Πέμπτη το απονενοημένο διάβημα που έπραξαν δυο πρόσφυγες στην Πλ. Βικτωρίας που προσπάθησαν να κρεμαστούν από τα δέντρα της πλατείας!

Οι μετανάστες χρησιμοποίησαν μπλούζες και κασκόλ για να φτιάξουν τις αυτοσχέδιες θηλιές και αποπειράθηκαν να κρεμαστούν από ένα δέντρο στην πλατεία

και χρειάστηκε η συνδρομή των συμπατριωτών τους για να τους αποτρέψουν από την αυτοκτονία και στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο και άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο λόγος για τον οποίο οι μετανάστες προέβησαν σε μια τέτοια ενέργεια, είναι η απελπισία τους για το γεγονός πως έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, μετά και από το κλείσιμο των συνόρων με την πΓΔΜ.

Οι δυο μετανάστες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και στο Ιπποκράτειο αντίστοιχα, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν φέρουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα