Σε απεργιακό κλοιό και πάλι η χώρα

Παραλύει και σήμερα η χώρα λόγω  της 48ωρης απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα, ενώ συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει

και  το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Μετρό και Ηλεκτρικός θα λειτουργήσουν Μεταφοράς από τις 15.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Αλλά , , με εντολή της αστυνομίας, για λόγους ασφαλείας, θα παραμείνουν σήμερα κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη.

Χειρόφρενο τραβούν σήμερα  λεωφορεία, τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ενώ το Τραμ θα λειτουργήσει μετά τις 12 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη της βάρδιας

Στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί ως τις 16:00 το απόγευμα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.  Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και την Τετάρτη.
Μόνο τα έκτακτα περιστατικά στα δημόσια νοσοκομεία

Στον κλάδο της Υγείας, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας έχει κηρύξει τριήμερη απεργία μέχρι και την Τετάρτη, εισηγούμενη μάλιστα στις Ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, απεργία διαρκείας για όλες τις ημέρες συζήτησης στη Βουλή των μέτρων και του προϋπολογισμού.

Επίσης, κλειστά θα είναι σήμερα τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα με απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, που συμμετέχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις κατά της ψήφισης του νέου πακέτου μέτρων.

Επίσης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μηχανικοί, δικηγόροι, εισαγγελείς, ενώ απεργούν τραπεζοϋπάλληλοι,εργαζόμενοι στους δήμους, δάσκαλοι, καθηγητές, και εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ.

Στάση εργασίας από τις 15.00 έως τις 19.00 θα πραγματοποιήσουν και οι δημοσιογράφοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα