Σαμαράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από τη Philip Morris

Για μια «μεγάλη, ουσιαστική, συμβολική επένδυση για τη χώρας μας, η οποία βοηθάει και στην εμπέδωση αυτής της ψυχολογίας, ότι τα πάντα αλλάζουν στην Ελλάδα», έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Philip Morris στην Ελλάδα, Νικ. Θεοφιλόπουλος.

Η Philip Morris ανακοίνωσε ότι μετατρέπει τις αποθήκες της εταιρείας Παπαστράτος στο Αγρίνιο

σε πανευρωπαϊκό κέντρο αποθήκευσης καπνού ανατολικού τύπου.

«Για τη Philip Morris International η Ελλάδα αποτελεί μία χώρα στρατηγικής σημασίας για τα καπνά ανατολικού τύπου. Σε συνέχεια της συμφωνίας που υπογράψαμε το Φεβρουάριο, προχωράμε τώρα στην μετατροπή των αποθηκών μας στο Αγρινίο, σε κεντρικές αποθήκες καπνών και κέντρο διανομής για τη Philip Morris International για όλη την Ευρώπη» δήλωσε ο επικεφαλής της Philip Morris, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι προ εξαμήνου υπεγράφη ένα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πολυεθνική εταιρεία, βάσει του οποίου θα αύξανε κατά 20% τις προμήθειές της σε σχέση με την προηγούμενη τριετία.

«Αυτή η επέκταση των δραστηριοτήτων, μαζί με αυτήν την καινούργια επένδυση της Philip Morris, αντιλαμβάνεστε ότι αποτελεί μία ισχυρότατη ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, την οποία την θεωρούμε, όπως καταλαβαίνετε, πολυσήμαντη» πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον επικεφαλής της Philip Morris.
Ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως η νέα επένδυση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας, διεθνείς μεταφορές προϊόντων εντός Ελλάδος, υποστήριξη των εξαγωγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα