Ρύθμιση για τα αδέλφια αδελφών που σπουδάζουν σε διαφορετικά ΑΕΙ

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να επαναφέρει ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος τη ρύθμιση για τις μετεγγραφές αδελφών που σπουδάζουν σε διαφορετικά ΑΕΙ, δίνοντας «ανάσα» στις οικογένειες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, οι φοιτητές που είναι αδέλφια και σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις θα μπορούν να μετεγγραφούν στην ίδια πόλη, προκειμένου να μην πληρώνουν οι οικογένειές τους τρία διαφορετικά σπίτια.

«Όταν

υπάρχουν οικογένειες οι οποίες αναγκάζονται να συντηρούν ένα και δύο νοικοκυριά διότι έχουν ένα και δύο παιδιά που σπουδάζουν, τα πράγματα είναι δύσκολα. Γι’ αυτό θα πρέπει να δούμε και το ζήτημα οικογενειών που έχουν δύο και τρεις φοιτητές την ίδια στιγμή, που είναι σε άλλες πόλεις. Αυτά θα τα δούμε και θα τα συζητήσουμε σε ένα νομοσχέδιο το οποίο θα καταθέσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

σχετικά άρθραΈντονη αντίδραση Δραγασάκη στις απαξιωτικές εκφράσεις Ζαρούλια για τους μετανάστεςΕντοπίστηκε παράνομο «μίνι καζίνο» στην ΑθήναΕξιχνιάστηκε απαγωγή 26χρονου, έρευνες για τον εντοπισμό τουΕντοπίστηκε αποθήκη με παραποιημένα προϊόνταΕΛΑΣ: Στις χώρες καταγωγής τους ακόμα 45 αλλοδαποίΕπεισόδια στο ΣύνταγμαΤο τελευταίο αντίο στο μάγο της καρδιοχειρουργικής Π. ΣπύρουΠάμε Βραζιλία!Οι παιδόφιλοι έχουν πλοκάμια σε όλη την ΕλλάδαΣτάση εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό το πρωΐ
Keywords
Τυχαία Θέματα