Τραγωδία: 2 νεκροί από πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους κοντά στη Ναύπακτο

upd: Μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε στην περιοχή Σκάλωμα Φωκίδος, με τραγικό αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους. Ο πιλότος και ο επιβαίνων στο αεροσκάφος απεγκλωβίστηκαν λίγο μετά την πτώση. Ο ένας εκ των δύο βρέθηκε εκτός της ατράκτου του αεροσκάφους και καταπλακώθηκε, ενώ ο δεύτερος λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Νεκροί είναι οι Τάσος Σταματάκης και Δημοσθένης Σεραφειμίδης οι οποίοι επέβαιναν στο μονοκινητήριο αεροσκάφος και εκτελούσαν το δρομολόγιο Κωπαΐδα – Μεσολόγγι – Κωπαΐδα.

Ο Σταματάκης,

με καταγωγή από την Πάτρα, είχε υπηρετήσει στην 338 Μοίρα στην Ανδραβίδα στα Φάντομ, με συναδέλφους του να κάνουν λόγο για έμπειρο πιλότο που είχε πραγματοποιήσει ξανά αναγκαστική προσγείωση με Φαντομ.

Ο επιχειρηματίας Δημοσθένης Σεραφειμίδης από την Πάτρα ο οποίος δραστηριοποιείτο στο χώρο των ηλεκτρονικών με έδρα το Φαραί Αχαίας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Από τις πρώτες εικόνες φαίνεται να προσπάθησε να προσγειωθεί καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε λίγο πριν 16.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα