ΝΔ: Εφημερίδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του Καμμένου η “Δημοκρατία”

Επίσημα, μετά την εκπρόσωπο κ. Μαρία Σπυράκη και η ΝΔ με ανακοίνωσή της επιτίθεται στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αναφέροντας πως είναι ο Δούρειος Ίππος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Επίσης, ο Α.Γεωργιάδης, την χαρακτηρίζει “εφημερίδα του Καμμένου”.

Το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας

απαντά στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» ως εξής:

«Επειδή η εφημερίδα «Δημοκρατία», όπως προκύπτει από το σημερινό πρωτοσέλιδό της, παραδόξως εξέλαβε ως προσωπικές τις χθεσινές δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου και Ευρωβουλευτή κυρίας Μαρίας Σπυράκη, η Νέα Δημοκρατία διευκρινίζει:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο από έναν Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας.

Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

«Είμαι στα όρια του να στείλω εξώδικο στην εφημερίδα Δημοκρατία και πολύ σκληρό μάλιστα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που το πρωτοσέλιδο της βρίζει άλλους από τη Νέα Δημοκρατία και όχι εμένα. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο και χτύπημα κάτω από τη μέση από τον κ. Φιλιππάκη . Παρακαλώ να με βρίζει κάθε μέρα.
Τώρα για να μιλήσουμε σοβαρά η εφημερίδα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Είναι εφημερίδα του Πάνου Καμμένου. Στηρίζει τον Πάνο Καμμένο άρα και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Την στηρίζει πιο πονηρά, την χτυπάει και λίγο, βάζει και κανα ένθετο με τη ζωή του δικτάτορα Παπαδοπούλου και μετά το παίζει δήθεν παράταξη για να πετάξει δηλητήριο. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η εφημερίδα με τη Νέα Δημοκρατία . Είναι ότι χειρότερο και καλώ τον κάθε Νεοδημοκράτη όχι μόνο να μην το διαβάζει αλλά να μην την ακουμπάει καν».

Μ.Σπυράκη: Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” είναι όργανο υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά η εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα