Πτήση τρόμου της Sky Express από Αθήνα για Κεφαλλονιά

Η πτήση 260 της Sky Express από Αθήνα για Κεφαλλονιά είχε 4 ώρες καθυστέρηση και όταν επιτέλους οι επιβάτες μπήκαν στο αεροπλάνο κι ενώ είχαν περάσει μόνο 5 λεπτά από την απογείωση, ο πιλότος τους πληροφόρησε πως υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος και θα επιστρέψουν στο Ελ. Βενιζέλος.

Το

αεροσκάφος άρχισε να κάνει βουτιές με αποτέλεσμα οι επιβάτες, Έλληνες και ξένοι, να ξεσπάσουν σε κραυγές αγωνίας. Σαράντα λεπτά αργότερα, ο πιλότος προσπάθησε να το προσγειώσει στο Ελ. Βενιζέλος αλλά δεν τα κατάφερε.

Το αεροσκάφος ξαναπήρε ύψος, άρχισε να κάνει βόλτες πάνω από την Αθήνα και είκοσι λεπτά αργότερα κατάφερε επιτέλους να πιάσει το έδαφος του αεροδρομίου.
Πιλότος και πλήρωμα αρνήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για όλο αυτό το απίστευτο σκηνικό τρόμου.

Στο αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς οι συγγενείς των επιβατών παρακολουθούσαν έντρομοι την περιπλάνηση της πτήσης όπως τους την περιέγραφαν οι άνθρωποι του αεροδρομίου καθώς το έβλεπαν σε μια εφαρμογή από τα κινητά τους.

Γύρω στη 1 το πρωΐ η πλειοψηφία των επιβατών που δεν ήθελε να ξαναμπεί σε αεροπλάνο της εταιρίας ζήτησε την ακύρωση των εισιτηρίων και κατέφυγε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας όπου ζητούσε εξηγήσεις για το πλάνο της πτήσης και για ποιο λόγο είχε δοθεί άδεια να πετάξει με δυσμενείς καιρικές συνθήκες

Keywords
Τυχαία Θέματα