ΨΥΧΑΡΗΣ ΣΕ ΜΑΝΙΤΑΚΗ: Θα μείνεις στην ιστορία ως υπουργός των επίορκων και κοπανατζήδων!

18:41 5/4/2013 - Πηγή: BankWars

Επίθεση στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, εξαπέλυσε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης.

Ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης, κατηγόρησε τον κ. Μανιτάκη ότι αγνοεί πόσοι είναι πραγματικά οι επίορκοι, ότι δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στο υπουργείο του, αφού, έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που είχε καταθέσει εσχετική ρώτηση για τους επίορκους υπαλλήλους και τον χαρακτήρισε «υπουργό των επίορκων και κοπανατζήδων».

Απαντώντας ο Αντώνης Μανιτάκης

δήλωσε ότι τα στοιχεία αυτά μέχρι πριν τρεις μήνες δεν υπήρχαν. «Δεν τα έδωσα γιατι πίστεψα ότι δεν είναι για το καλό του τόπου. Όταν προβάλουμε αδυναμίες της δημόσιας διοικησης, όταν προτάσουμε την παραβατική συμπεριφορά μερικών χιλιάδων υπαλλήλων και απαξιώνουμε τους υπόλοιπους», τόνισε.

Ο κ. Μανιτάκης πρόσθεσε ότι τελικά υπάρχουν 1.917 περιπτώσεις που αφορούν ποινικά αδικήματα από το 2007 και μετά και επισύρουν σοβαρές ποινές. Ο υπουργός τόνισε ότι τα στοιχεία που ανέφερε είναι συλλογή στοιχεία των τελευταίων 6 μηνών. Σας ανέφερα στοιχεία που έγιναν σε 6 μήνες ότι δεν έγινε σε τόσα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα