Προς “300″: Σας βλέπουμε! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΌΧΟΡΤΟ!

Σε λίγα λεπτά αναμένεται να αρχίσει ,εκτός απροόπτου, η ψηφοφορία στη Βούλη ενώ νωρίτερα υπήρξε εμπλοκή στην διαδικασία της ψηφοφορίας για την συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής με την έλευση της συμπληρωματικής δικογραφίας στην Βουλή, ενώ διαμάχη δημιουργήθηκε και για τα ψηφοδέλτια. Συγκεκριμένα, η αντιπολίτευση ζήτησε από το προεδρείο της Βουλής

να διακόψει την συνεδρίαση και να μεταθέσει για αύριο την ψηφοφορία προκειμένου να της δοθεί χρόνος να μελετήσουν τα νέα στοιχεία.

Η Ολομέλεια της Βουλής διέκοψε για λίγο την συνεδρίαση της λόγω των έντονων αντιδράσεων από την αντιπολίτευση για τα ψηφοδέλτια.
Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατόπιν συμφωνίας των κομμάτων σε κάθε ψηφοδέλτιο αναφέρονται όλες οι προτάσεις της παραπομπής που έχουν υποβληθεί από τα κόμματα για κάθε πρόσωπο. Έτσι οι βουλευτές μπορούν να ψηφίζουν ναι, όχι, παρών, χωριστά για κάθε πρόσωπο και για κάθε πρόταση.
Η αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι επανήλθαν από την πίσω πόρτα οι 7 κάλπες αφού κάθε βουλευτής θα έχει το δικαίωμα να ψηφίζει 7 φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα