Τι λέγαμε για το “καφενείο”; Ιδού η επιβεβαίωση! Πεπόνης – Μουζακίτης, τώρα θυμήθηκαν να στείλουν στη Βουλή συμπληρωματικά στοιχεία!

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ!

Λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς έστειλαν στη Βουλή συμπληρωματική δικογραφία που αφορά μεν μη πολιτικά πρόσωπα, αλλά θα μπορούσε ίσως να παίξει ρόλο στην αποκάλυψη στοιχείων από την περίφημη λίστα. Κόμματα της αντιπολιτευσης ζητησαν να πάρουν απόψε τη δικογραφία, να τη μελετήσουν και η ψηφοφορία να

γίνει αύριο! Η πρόταση τέθηκε σε… ψηφοφορία και απορρίφθηκε (δι’ εγέρσεως της πλειοψηφίας των βουλευτών που ήταν εκείνη την ώρα παρόντες στην αίθουσα).
Αλλά το ενδιαφέρον ήταν στις αιχμές που άφησε στην συνέχεια ο πρόεδρος της Βουλής , Β. Μεϊμαρακης κατά των δυο οικονομικών εισαγγελεων.
“Δεν μπορεί να καθοδηγείται η βουλή. Ειναι εκλεκτοί οι δυο δικαστές, αλλά διερωτώμαι αν στελναν την συμπληρωματική δικογραφία αυριο τι θα γινόταν.Αλλωστε ήταν γνωστο και δια του Τύπου, ότι απόψε μετά την συζήτηση θα γινει η ψηφοφορία.
Και εν πάση περιπτώσει αν ας πουμε αναβάλουμε τη ψηφοφορία για αύριο, και έρθουν αύριο νεα στοιχεία τι θα κάνει η Βουλή? Θα αναβάλει ξανά τη ψηφοφορία και θα συνεδριάζει εις το διηνεκές?”

Keywords
Τυχαία Θέματα