Προφυλακιστέος ο 50χρονος που είχε πυροβολήσει τον Π. Καλλίτση και συνελήφθη για ναρκωτικά

Στις φυλακή οδηγείται o 50χρονος που συνελήφθη στην Πάτρα για διακίνηση ροζ κοκαΐνης, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε το πιστόλι, με το οποίο το 2016 πυροβόλησε στον Λυκαβηττό τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση.

Ο 50χρονος δράστης της επίθεσης κατά του Πάνου Καλλίτση οδηγήθηκε σήμερα Παρασκευή στον αρμόδιο ανακριτή της Πάτρας

και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υποστήριξε ότι κατείχε την κοκαΐνη για προσωπική του χρήση. Ωστόσο, η επιχειρηματολογία του δεν έπεισε τον ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Πάτρας παρακολουθούσαν τις κινήσεις του 50χρονου και τον συνέλαβαν έξω από το σπίτι του.

Μεταξύ των αντικειμένων που κατασχέθηκαν ήταν και ένα πιστόλι, το οποίο ταυτοποιήθηκε και από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ ότι ήταν αυτό με το οποίο ο 50χρονος είχε πυροβολήσει τον κομμωτή στην είσοδο του πάρκινγκ του σπιτιού του στο Λυκαβηττό για να του αποσπάσει χρηματικό ποσό που είχε στο αυτοκίνητό του.

Ο 50χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές και το 2009, καθώς συμμετείχε σε ληστεία χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ με λεία 1.000.000 ευρώ.

Keywords
Αναζητήσεις
profylakisteos-o-50chronos-pou-eiche-pyrovolisei-ton-p-kallitsi-kai-synelifthi-gia-narkotika.htm
Τυχαία Θέματα