Ποιοι βουλευτές από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο

Τις έντονες αντιδράσεις τους για το πολυνομοσχέδιο εκφράζουν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον Real Fm, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έχουν ήδη εκφράσει τις επιφυλάξεις τους ενώ είναι ενδεικτικό ότι την Πέμπτη σε κλειστή σύσκεψη, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας τους είπε ότι αν δεν ψηφιστεί

έστω και ένα άρθρο από τα 108 δεν θα πάρουμε την δόση, “πέφτει” η κυβέρνηση και πάμε σε εκλογές.

Υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ για «αντάρτικο», σύμφωνα με τον Real Fm είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Μιχάλης Ταμήλος, ο Δημήτρης Κυριαζίδης και ο Ηλίας Βλαχογιάννης. Επίσης, ήδη ο Παύλος Σιούφας έχει εκφράσει τις ενστάσεις του για τα φορολογικά μέτρα που εντάσσονται στο πολυνομοσχέδιο ενώ η Φεβρωνία Πατριανάκου είχε χθες έντονο διάλογο με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, την αντίδρασή του εκφράζει ο Μιχάλης Κασσής αλλά και ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος μέσω του Real Fm διαφώνησε με το θέμα της δημοτικής αστυνομίας.

Παπαμιμίκος: Οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο

Βέβαιος ότι όλοι οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, εμφανίστηκε ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σύμφωνα με κομματικά στελέχη, που συνομίλησαν μαζί του στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπαν, ο κ. Παπαμιμίκος είναι σίγουρος ότι, παρά τις όποιες επιφυλάξεις, οι βουλευτές της ΝΔ, όπως και στο παρελθόν, θα λειτουργήσουν με αίσθημα ευθύνης, ως «ήρωες» και θα βάλουν το συμφέρον της πατρίδας πάνω απ΄όλα, γιατί το πολυνομοσχέδιο πρέπει να ψηφιστεί.

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: Υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή με τις ψήφους ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

Υπερψηφίστηκε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε επί της αρχής μόνον από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, καθώς η ΔΗΜΑΡ καταψήφισε, έχοντας μάλιστα δηλώσει πως θα καταψηφίσει και το πρώτο μέρος του νομοσχεδίου, που αφορά την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα