Ποιοί “χτίζουν” νέο κόμμα για τον Βύρωνα Πολύδωρα;

Ο διαγραμμένος από τη ΝΔ βουλευτής και πρώην υπουργός Βύρων Πολύδωρας εμφανίζεται έτοιμος για την ίδρυση νέου κόμματος. Έτσι ξαφνικά; Ναι, έτσι ξαφνικά. Όσοι παρακολουθούν το ποιοί πολιτικοί και επιχειρηματίες “αποστασιοποιούνται” από τη ΝΔ, αλλά και θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανάχωμα στη Χρυσή Αυγή, συζητούν στα σοβαρά να βοηθήσουν στο να “χτιστεί” το νέο κόμμα. Σημειωτέον, ότι ορισμένοι, έχουν αποδειχθεί στο παρελθόν …μάστορες στο να “χτίζουν”. Βέβαια, το κόμμα δεν είναι σπίτι για να

χτιστεί γρήγορα και προγραμματισμένα. Χρειάζεται υλικά, ορισμένα εκ των οποίων δυσεύρετα.

ΒΥΡΩΝ ΣΤΗ REAL NEWS

«Η καινούρια άσκηση που προσπαθώ να επιλύσω είναι πώς να ικανοποιήσω τις προσδοκίες που επενδύονται πάνω μου. Θα μπορέσω ή μήπως είναι βαρύ το φορτίο», δηλώνει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στην Real News, επισημαίνοντας ότι το κόμμα θα πρέπει να στέκεται στο «μέγεθος», την «ποσότητα» και «ποιότητα». «Εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω μία παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν».

Όπως λέει ο ίδιος, δεν περιορίζεται να καλύψει μόνο το χώρο της λαϊκής Δεξιάς, που αιμορραγεί προς τη Χρυσή Αυγή. «Πατριωτικές δυνάμεις υπάρχουν παντού», λέει με νόημα, ενώ διατηρεί καλές σχέσεις και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, με τον Χρήστο Ζώη, που ηγείται της Νέας Μέρας αλλά παραδοσιακά και με τον Κώστα Καραμανλή.

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ

Για το Μέγαρο Μαξίμου, στάζει χολή, γράφει η εφημερίδα. «Από τον Φλέβάρη του 2010 χτύπαγα καμπανάκι», τονίζει και επικαλείται μια σειρά από βιβλία που εξέδωσε τα τελευταία τρία χρόνια.

«Τους ζήτησα να αλλάξουν γραμμή προς την τρόικα. Όχι δειλάκια. Τους έλεγα βάλτε μυαλό. Δεν με άκουγαν γιατί τα ήξεραν όλα… Εχω παράπονο. Ουδείς ποτέ μου ζήτησε για οτιδήποτε τη γνώμη μου την περίοδο της κρίσης. Τη διατύπωνα, όμως δεν έδιναν προσοχή».

Original article: Ποιοί “χτίζουν” νέο κόμμα για τον Βύρωνα Πολύδωρα;.

Keywords
Τυχαία Θέματα