Ελεύθερη η πρώην σύζυγος του Ριμπολόβλεφ – Είχε συλληφθεί στην Κύπρο για κλοπή διαμαντιού

[UPD] Ελεύθερη αφέθηκε από την Αστυνομία Κύπρου, η συλληφθείσα χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας 48χρονη Ελένα, σύζυγoς του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος υπήρξε μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Κύπρου και πρόσφατα αγόρασε τον Σκορπιό της οικογένειας Ωνάση.

Το Αρχηγείο Αστυνομίας ανακοίνωσε

ότι η συλληφθείσα ανακρίθηκε από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων στη Λεμεσό, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε εναντίον και έτσι δεν θα προσαχθεί στο Δικαστήριο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύλληψη έγινε για κλοπή σπάνιου αντικειμένου μεγάλης αξίας, το οποίο ανήκει στο «Domus Trust», που διασφαλίζει την περιουσία των θυγατέρων του ζεύγους Ριμπολόβλεφ.

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

Πιάσανε την πρώην σύζυγο του Ριμπολόβλεφ για κλοπή διαμαντιού από τις κόρες της

Η Έλενα Ριμπολόβλεβα πρώην σύζυγος του μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ συνελήφθη στην Κύπρο μετά από ένταλμα που είχαν εκδώσει οι δικαστικές αρχές του νησιού.

Το ένταλμα εκκρεμούσε σε βάρος της για την κλοπή διαμαντιού αξίας 13,5 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο διαμάντι είναι περιουσιακό στοιχείο των θυγατέρων της Εκατερίνα 24 της οποίας ιδιοκτησία είναι και ο Σκορπιός και Άννας 13 ετών.

Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο μεταξύ του δικηγορικού γραφείου το οποίο διαχειρίζεται το εμπίστευμα των κοριτσιών και της πρώην συζύγου του ρώσου δισεκατομμυριούχου. Η συνολική περιουσία του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ υπολογίζεται στα 9,1 δισεκατομμύρια δολλάρια σύμφωνα με το Forbes.

Η Ελένα όπως υποστηρίζουν νομικοί και επιχειρηματικοί κύκλοι στην Κύπρο με την κίνηση της αυτή –την κλοπή δηλαδή και κατακράτηση του ανεκτίμητης αξίας αντικείμενο- έχει κινηθεί σε βάρος των συμφερόντων των θυγατέρων της.

Original article: Ελεύθερη η πρώην σύζυγος του Ριμπολόβλεφ – Είχε συλληφθεί στην Κύπρο για κλοπή διαμαντιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα