Σημίτης – Βενιζέλος στηρίζουν Δήμαρχο Καμίνη

Εμφάνιση έκπληξη του πρώην πρωθυπουργού Κ.Σημίτη το βράδυ της Δευτέρας στην κεντρική εκδήλωση του Γ. Καμίνη στο Mezzanine στην Ερμού 125, στο Γκάζι στην οποία παρέστη και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος.
Οι δυο πολιτικοί αντάλλαξαν ένα σύντομο θερμό χαιρετισμό αμέσως μετά την ομιλία του Δημάρχου Αθηναίων ο οποίος αναφερόμενος στη μάχη της Αθήνας τόνισε πως στον κατακερματισμό

απαντούμε με σύνθεση.
Η επισήμανση έχει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον καθώς η αίθουσα εκδηλώσεων ήταν κατάμεστη από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, οι πρώην υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου και Νίκος Χριστοδουλάκης καθώς και οι Μιχάλης Καρχιμάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Γρηγόρης Ψαριανός

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμίνης πριν από περίπου δύο μήνες είχε παρευρεθεί στην εκδήλωση των 58 στο θέατρο Ακροπόλ στηρίζοντας με την κίνηση του αυτή την πολιτική πρωτοβουλία. Σε εκείνη την εκδήλωση είχε δώσει το «παρών» τόσο ο πρώην πρωθυπουργός όσο και υπουργοί των κυβερνήσεων του. Τον κ. Καμίνη στήριξαν με δηλώσεις ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, ώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος, και ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Original article: Σημίτης – Βενιζέλος στηρίζουν Δήμαρχο Καμίνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα