Πετράλωνα: Ληστεία και πιστολίδι σε σουπερμάρκετ! Συνελήφθησαν 2 από τους 3 δράστες

[UPD] Γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα Πετράλωνα για τη σύλληψη των δραστών απόπειρας ένοπλης ληστείας που έγινε νωρίτερα, σε σουπερ μαρκετ στη οδό Τρώων. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις ένοπλοι πήγαν στο σούπερ μάρκετ και οι δύο από αυτούς εισέβαλαν στο κατάστημα, ακινητοποιώντας τους υπαλλήλους για να αρπάξουν χρήματα.

Κάποιος από

τους υπαλλήλους, ωστόσο, πάτησε το κουμπί του συναγερμού και αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, πριν προλάβουν να φύγουν οι επίδοξοι ληστές. Οι δύο από αυτούς κατάφεραν να διαφύγουν, αλλά ο τρίτος εγκλωβίστηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροροφορίες, υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς, ενώ από την αστυνομία διαψεύστηκε αρχική πληροφορία, ότι ο δράστη που συνελήφθη είχε πάρει ένα άτομο ως όμηρο.

Ήδη δύο από τους τρεις ληστές βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας. Ο πρώτος που συνελήφθη, έπεσε από τη μοτοσυκλέτα με την οποία προσπάθησε να διαφύγει από το σούπερ μάρκετ.

Πώς συνελήφθη ο δεύτερος ληστής

Πριν από λίγη ώρα, υπήρξε τηλεφώνημα αγνώστου από την περιοχή της Καλλιθέας προς το ΕΚΑΒ. Ο άγνωστος ισχυρίστηκε ότι είχε ατύχημα με την μηχανή του και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οταν όμως έφτασε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό και αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν από τις ακτινογραφίες ότι ο άνδρας έφερε τραύμα από σφαίρα! Ειδοποιήθηκε αμέσως η ΕΛΑΣ και σύμφωνα με πληροφορίες ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του άνδρα στην απόπειρα ληστείας στα Πετράλωνα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στη σύλληψη του ενός δράστη που φέρεται να είχε πάρει όμηρο τον ιδιοκτήτη σπιτιού στα Πετράλωνα στην οδό Τρώων 36 προχώρησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA η κατάσταση ομηρείας έληξε χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί, ενώ ισχυρότατες δυνάμεις της Αστυνομίας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο συνεργατών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα