Γ. Μώραλης: “Ο Πειραιάς γύρισε την πλάτη στο χθες – Ταράξαμε τα νερά”

[UPD] Ο Πειραιάς γυρίζει την πλάτη του στο χθες, οι πολίτες ψηφισαν προοπτική, ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, δήλωσε ο υποψήφιος για τη δημαρχία του Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έχει προβάδισμα έναντι του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου.

«Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα ταράζοντας τα νερά στο λιμάνι του Πειραιά. Επτά στους 10 δημότες αποδοκίμασαν τον

απερχόμενο δήμαρχο», πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Μώραλης κάλεσε όσους Πειραιώτες δεν τον ψήφισαν στον α’ γύρο να πάνε μαζί του «ώστε με σεβασμό και αξιοπρέπεια να δώσουμε έναν ακόμα μία εβδομάδα».

Τέλος, γνωστοποίησε ότι μίλησε στο τηλεφώνο για περίπου 5 λεπτά με τον Θοδωρή Δρίτσα, έτερο υποψήφιο για τον δήμο, ο οποίος αποκλείστηκε από τον β’ γύρο.

Πανηγυρίζει ο Β. Μαρινάκης την πρωτιά Μώραλη [ΦΩΤΟ]

Με ενθουσιασμό, κόρνες και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μώραλη, στον Πειραιά, τα exit poll, τα οποία φέρνουν μπροστά το συνδυασμό του «Πειραιάς Νικητής» έναντι της δημοτικής παράταξης «Μας ενώνει ο Πειραιάς» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Ήδη πριν από την ανακοίνωση των exit poll στο εκλογικό κέντρο βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πέτρος Μαντούβαλος, η κυρία Ειρήνη Νταϊφά κ.ά. Ο κ. Μώραλης δεν έχει εμφανιστεί ακόμη.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – EXIT POLL: Πρώτος ο Γ. Μώραλης – Δεύτερος ο Β. Μιχαλολιάκος

Προβάδισμα παίρνει στον Δήμο του Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης, σύμφωνα με τα exit polls. Δεύτερος έρχεται ο υποψήφιος της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος ενώ ο Θ Δρίτσας που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται τρίτος.

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

Γ. Μώραλης 37.5 – 33.5%

Β. Μιχαλολιάκος 32 – 28%

Θ. Δρίτσας 22.5 -18.5%

Ε. Παντελάκη 6 -4%

Ν. Κούζηλος 6 -4%

Ι. Βουράκης 2.5-1.5%

Θ. Διαβολάκης 1.5 – 0.5%

Α. Καλογερόγιαννης 1.5 -0.5%

Original article: Γ. Μώραλης: “Ο Πειραιάς γύρισε την πλάτη στο χθες – Ταράξαμε τα νερά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα