ΠΑΣΟΚ: ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ…

Ακόμα και ο στενότερος συνεργάτης του Ε. Βενιζέλου, υπέυθυνος επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, έφτασε να αμφισβητεί αυτό που του έδωσε στέγη για να το υπηρετεί! Τραγική η κατάσταση στο πάλαι ποτέ μεγάλο κόμμα του Αντρέα Παπανδρέου. Δατσέρης; Ποιος Δατσέρης; Λένε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ!

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου,

ο οποίος “άδειασε” τον συνεργάτη του, μέσω του Twitter, φοβούμενος ίσως, μία παρέμβαση του ΓΑΠ που θα έκανε τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ ακόμα χειρότερα.  Και ο Ανδρέας Λοβέρδος με τη σειρά του αποδοκίμασε τις δηλώσεις περί «φούσκας της Μεταπολίτευσης» και κάλεσε τον Δατσέρη να ανακαλέσει.

«Το ΠΑΣΟΚ εκφράζεται μόνο από όσα είπα ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου και τη συνδιάσκεψη της 6ης Ιουλίου», ήταν η επίσημη απάντηση του ΠΑΣΟΚ μέσω Twitter.

Ο κ. Βενιζέλος επικοινώνησε με τον συνεργάτη του εξοργισμένος και έδωσε εντολή στους επιτελείς του να πάρουν αποστάσεις. Μετά και από αυτό το ατόπημα του στενού του συνεργάτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μελετά αλλαγές στον τομέα επικοινωνίας, με την προσθήκη στελεχών όπως ο Δημήτρης Καρύδης και ο Αντώνης Λιάρος.

 Η ΦΟΥΣΚΑ…ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ «ΜΙΚΡΟ ΠΑΣΟΚ»

Νωρίτερα ο κ. Δατσέρης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε μεταξύ άλλων πως «ζήσαμε στη μεταπολίτευση μία περίοδο γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το κόμμα, το οποίο ιδρύθηκε στη μεταπολίτευση, δημιούργησε τη μεταπολίτευση και δημιουργήθηκε από τη μεταπολίτευση, ήταν και το ίδιο φούσκα»!

Και για να μην νομίζει κανείς πως ήταν μια φραστική υπερβολή, προσέθεσε: “Το επαναλαμβάνω καθαρά. Και το ΠΑΣΟΚ ήταν μία φούσκα της μεταπολίτευσης”. Και… αποκάλυψε στη συνέχεια την πραγματική του στόχευση. “Σε αυτό περιλαμβάνεται και το ανθρώπινό του δυναμικό. Όλοι μας χωρίς καμία εξαίρεση” τόνισε και επισήμανε την ανάγκη όλα τα στελέχη να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, αλλά και στα νέα, πολύ μικρότερα, μεγέθη του κόμματος.

 

 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ είναι τραγική, καθώς στην κοινοβουλευτική ομάδα έχουν βγάλει τα μαχαίρια αφού οι διαγραφές ξεκίνησαν ένα νέο γύρο «φαγωμάρας» και αμφισβήτησης της ηγεσίας του κινήματος.

Μέχρι στιγμής τα πράγματα έχουν εξής: Ανεξαρτητοποιείται ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε έκτακτη ΚΟ με θέμα την ηγεσία, ο Γιάννης Μανιάτης, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον «ακύρωσε» με επιστολή του, ενώ ο Θ. Πάγκαλος στάζει φαρμάκι για τον….Κώστα Σκαναλίδη.

-Ειδικότερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ μετά την ψηφοφορία επί του προϋπολογισμού και τη συνεδρίαση του Eurogroup. Στην επιστολή του προς τον Βαγγέλη Βενιζέλο, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «μετά από αυτά τα κρίσιμα βήματα, κρίνω ως απολύτως απαραίτητη τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με σκοπό την αποτίμηση της τετράμηνης πορείας μας, αλλά και τη λήψη αποφάσεων για τις απαραίτητες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Η κρίση που βιώνει η δημοκρατική παράταξη δεν αντιμετωπίζεται με κυβερνητικούς χ

Keywords
Τυχαία Θέματα