ΠΑΣΟΚ …7 ΨΥΧΟ! – Έκπληξη – 100.000 πήραν μέρος στην ψηφοφορία για το Συνέδριο

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στις κάλπες για την ανάδειξη των συνέδρων του ΠαΣοΚ. Η Ιπποκράτους ανέμενε περίπου 40.000 άτομα να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία αλλα σύμφωνα με τους μετριοπαθεστερους υπολογισμούς εκτιμάται οτι οι συμμετέχοντες θα ξεπερνούν τις 100.000.
Το γεγονός αυτό έχει φέρει ανάταση στην Ιπποκράτους, όπου το τελευταίο διάστημα είχε γίνει

θέατρο καταγγελιών και αντεγκλήσεων μέχρι… ξύλου, για αδιαφανείς διαδικασίες, προσπάθεια νοθείας των εκλογών και έλλειψη πολιτικής γραμμής λίγο πριν το συνέδριο.

«Το ΠαΣοΚ αλλάζει»

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλος έστειλε μήνυμα ενότητας για τη σημερινή διαδικασία, επισημαίνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ μέσα από το συντακτικό του συνέδριο αλλάζει».

«Κρατά τα καλά της μακράς ιστορικής του διαδρομής», συνεχίζει ο κ. Βενιζέλος « και αποβάλλει παθογένειες που το ταλαιπωρούν. Ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης είναι αυτός που θα τη στηρίξει και πάλι, με την ενεργό συμμετοχή του, γιατί ξέρει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα ο εγγυητής της πορείας της πατρίδας μας προς την έξοδο από την κρίση.

Οι προοδευτικοί, δημοκρατικοί πολίτες που συγκροτούν την ανθεκτική βάση του Κινήματος σε όλη τη χώρα, διασφαλίζουν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου τη διαδικασία εκλογής των συνέδρων.

Το ΠΑΣΟΚ θα αποδείξει ότι διατηρεί πάντα το πλεονέκτημα των εκπλήξεων και των ανατροπών με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το ασφαλές μέλλον της νέας γενιάς».

Με δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ κυρία Φώφη Γεννηματά, επισήμανε ότι «το συνέδριο του ΠαΣοΚ είναι αφετηρία αλλαγής». Τόνισε επίσης ότι «είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή, είναι πολύ σημαντικό να ξανασυναντηθούμε με ανθρώπους που αναζήτησαν αλλά δεν βρήκαν αλλού απαντήσεις και μας παρακολουθούν. Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς και τους λέμε: Ελάτε να κάνουμε ξανά ισχυρή τη δημοκρατική παράταξη. Για το ΠΑΣΟΚ ένας είναι ο δρόμος: Επιστροφή στην κοινωνία».

Keywords
Τυχαία Θέματα