Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη την περασμένη εβδομάδα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος για έβδομη μέρα στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας προχώρησαν χθες σε ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού του. ενώ πλαστικός χειρουργός από το Θριάσιο Νοσοκομείο της Νίκαιας προέβη στην τοποθέτηση δερματικού μοσχεύματος στο σημείο της χειρουργικής τομής, προκειμένου να γίνει πιο γρήγορα η επούλωση

του τραύματος.

Ωστόσο, ο αστυνομικός εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με το MEGA, οι γιατροί προχώρησαν και σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς πλέον δεν λειτουργούν πολλά ζωτικά όργανά του.

H ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».

Σήμερα Πέμπτη η απολογία του 18χρονου

Την ίδια ώρα, ο 18χρονος που ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά του αστυνομικού οδηγείται σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Πειραιάς μετά την προθεσμία την οποία ζήτησε και έλαβε.

Ο νεαρός θα κληθεί να δώσει εκ νέου πληροφορίες για τον άνθρωπο που του έδωσε τη φωτοβολίδα, ενώ η Αστυνομία θεωρεί ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό του.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., το αποτέλεσμα από το τεστ για πυρίτιδα στα δάχτυλα του 18χρονου ήταν θετικό, επιβεβαιώνοντας έτσι όσα υποστήριξε ο νεαρός, ότι δηλαδή χρησιμοποίησε φωτοβολίδα.

Keywords
Αναζητήσεις
paramenei-diasolinomenos-sti-meth-o-astynomikos-pou-travmatistike-apo-naftiki-fotovolida.htm
Τυχαία Θέματα