ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό, δεν κατάφερε να κερδίσει την Λαμποράλ, που έκανε το 3-0 στην σειρά με 75-84 και ακολούθησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final 4 του Βερολίνου. Μοναδικές στιγμές λατρείας και αποθέωση για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που βουρκωμένος είπε «αντίο» στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Όταν, πλέον, είχε ξεκαθαρίσει ότι η Λαμποράλ Κούτσα θα πάρει την πρόκριση ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έβγαλε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού

για να γνωρίσει την αποθέωση.

Πράγματι, παρά την πίκρα του αποκλεισμού, το ΟΑΚΑ σηκώθηκε στο… πόδι για να φωνάξει ρυθμικά το όνομα του μεγάλου αθλητή, που οδήγησε το «τριφύλλι» σε δεκάδες διακρίσεις.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που στήριξαν σε όλο το ματς την ομάδα τους συγκλόνισαν με τον τρόπο που αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τραγουδώντας το όνομα του για περισσότερο από 1 λεπτό μέχρι το φινάλε και τον αρχηγό να «λυγίζει», ενώ χειροκροτούσαν και οι παίκτες της Λαμποράλ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης που ήταν από τους πρωταγωνιστές στην τριάδα των αγώνων, αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον σπουδαίο αστέρα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά τη λήξη του αγώνα με την Λαμποράλ και τον αποκλεισμό των «πρασίνων» από το F4 της Ευρωλίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα