ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επίσημο το ενδιαφέρον Δ. Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ – Τι είπε με τον Γ. Αλαφούζο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη διάρκειά του οποίου ο κ. Γιαννακόπουλος ενημέρωσε για την πρόθεσή του να εισέλθει στην ΠΑΕ.

Ακολούθως, παρέλαβε το φάκελο με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και αποχώρησε, ενώ ύστερα από λίγη ώρα υπήρξε γραπτή δήλωσή του.

Μεταξύ άλλων, σε αυτή αναφέρεται ότι «σκοπός της συζήτησης ήταν να εκδηλώσω και επισήμως στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

το ενδιαφέρον μου για ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια αναγέννησης της πράσινης ΠΑΕ».

Στη συνέχεια, πληροφορεί ότι «ζήτησα από τον κ. Αλαφούζο όλα τα απαραίτητα στοιχεία, οικονομικά και μη, προκειμένου να εξετάσω εάν και εφόσον υπάρχει γόνιμο έδαφος, ώστε να προχωρήσω αποφασιστικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις, ύστερα βέβαια και από τη δική του σύμφωνη γνώμη».

Όπως επισημαίνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «με την ολοκλήρωση της μελέτης αυτών των στοιχείων θα είμαι έτοιμος να ανακοινώσω στο φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού, εάν πέραν της προσφοράς της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να προβώ σε μια επίσης σημαντική επένδυση, στην ΠΑΕ αυτή τη φορά, με αποκλειστικό στόχο να δούμε τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή εντός και εκτός Ελλάδας».

Καταλήγοντας, ζητεί να χαμηλώσουν οι τόνοι έως τη λήψη και ανακοίνωση της τελικής απόφασής του, σημειώνοντας ότι «όταν και εάν θα το αποφασίσω, θα αφιερωθώ ολοκληρωτικά στην ΠΑΕ, όπως κάναμε τόσα χρόνια και με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με σκοπό να χτιστεί ακόμα μια δυναστεία, αυτή τη φορά ποδοσφαιρική».

Original article: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επίσημο το ενδιαφέρον Δ. Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ – Τι είπε με τον Γ. Αλαφούζο.

Keywords
Τυχαία Θέματα