ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έκανε το “μπαμ” με Σαβιόλα! Διετές συμβόλαιο με 1,6 εκ. ευρώ ετησίως

Την αποθέωση γνώρισε ο Χαβιέρ Σαβιόλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Ο Αργεντινός άσος βγήκε με δυσκολία από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να τον ακουμπήσουν. Παρών στην παρουσίαση του νέου ερυθρόλευκου αστέρα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χαμογελαστός και περήφανος για την επίτευξη της

σπουδαίας αυτής μετεγγραφής.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αργεντινός δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποδοχή που μου επεφύλλασε. Έχω πολύ όρεξη για δουλειά και να γνωριστώ με τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής και που θα συνεχίσω την καριέρα μου για τα επόμενα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό…».

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

Έκανε το μεγάλο μεταγγραφικό μπάμ ο Βαγγέλης Μαρινάκης… Ο Χαβιέ Σαβιόλα είναι παίκτης του Ολυμπιακού!

Ο Αργεντινός επιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση που του έκαναν οι ερυθρόλευκοι, σφραγίζοντας μια πολύ μεγάλη μεταγραφή!

Οι οικονομικές απολαβές του Σαβιόλα θα ανέρχονται στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ με μπόνους ύψους 400.000 ευρώ. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι διετές!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντινός αναμένεται το βράδυ στην Ελλάδα και στις 20:30 θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το συμβόλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα