Ολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024»: Στον Πύργο του Άιφελ η Ολυμπιακή Φλόγα;

Την παραμονή της Ολυμπιακής Φλόγας στον Πύργο του Άιφελ σχεδίαζαν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», όπως δήλωσε σήμερα Δευτέρα πηγή με άμεση γνώση του θέματος στο πρακτορείο Reuters. Όπως πρόσθεσε, η Φλόγα δεν θα τοποθετηθεί στην κορυφή του Πύργου του Άϊφελ για τεχνικούς λόγους, ενώ δεν έχει γίνει σαφές αν παραμείνει εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων.

«Είναι

ένα σχέδιο σε εξέλιξη τα τελευταία δύο χρόνια τώρα» είπε συγκεκριμένα η πηγή, προσθέτοντας: «Η Φλόγα δεν μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή του Πύργου λόγω των κεραιών που είναι ήδη εγκατεστημένες εκεί».

«Ο χώρος για την αφή της Φλόγας την ημέρα έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων δεν έχει ακόμη αποφασιστεί» δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής «Παρίσι 2024».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές δεν αρνήθηκαν πώς επεξεργάστηκαν σχέδιο για την παραμονή της Φλόγας στον Πύργο του Άϊφελ.

Όπως είναι προγραμματισμένο, η Ολυμπιακή Φλόγα θα φτάσει από την Ελλάδα στο λιμάνι της Μασσαλίας στις 8 Μαΐου με σκάφος -το «Belem»- έπειτα από 10ήμερο ταξίδι στη Μεσόγειο.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα