EΡΤ: Ένας χρόνος από το “μαύρο”- Στο ραδιομέγαρο Τσίπρας, Καμμένος, Κουτσούμπας

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το κλείσιμο της ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκε πορεία και συλλαλητήριο από συνδικάτα που είχαν καλέσει σε πανεργατική κινητοποίηση, αντιδρώντας στις κυβερνητικές πολιτικές.

Από τις 12:00 εργαζόμενοι στα ΜΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ που μαζί με Ομοσπονδίες και Ενώσεις του Τύπου είχαν κηρύξει τετράωρη στάση εργασίας.

Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 13:00 από την Πλατεία Κλαυθμώνος και γύρω στις 14:00 οι διαδηλωτές, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έφτασαν στο υπουργείο Οικονομικών, όπου παραμένουν συγκεντρωμένες οι καθαρίστριες, ζητώντας την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης, που έχει διατάξει την επαναπρόσληψή τους.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όπου έχουν προσκληθεί να μιλήσουν αρχηγοί κομμάτων και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης.

Κλειστό το ρεύμα καθόδου προς την Αθήνα.

Στο ραδιομέγαρο Τσίπρας, Κουτσούμπας, Καμμένος

Οι Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Κουτσούμπας και Πάνος Καμμένος βρίσκονται στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με την ΠΟΕΣΥ, στην επέτειο του ενός έτους από το “λουκέτο”.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι στην αποψινή (19:00) μεγάλη αγωνιστική εκδήλωση, έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής, έχουν δηλώσει ότι θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, καθώς και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, πολιτικών σχημάτων, οργανώσεων και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Original article: EΡΤ: Ένας χρόνος από το “μαύρο”- Στο ραδιομέγαρο Τσίπρας, Καμμένος, Κουτσούμπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα