Όλο το σχέδιο για δωρεάν Wi-Fi internet σε όλη την Ελλάδα – Ποιοί περιορισμοί θα τεθούν

Το σχέδιο για δωρεάν ασύρματο Wi-Fi internet θα παρουσιαστεί εντός των επόμενων 10 ημερών ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, το οποίο αναμένεται να κοστίσει 25 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα προέλθουν από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση».

To δωρεάν internet θα προσφέρεται σε 120 νοσοκομεία, σε όλα τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ, σε 1.000 δημόσια κτίρια, σε 250 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, σε όλα τα λιμάνια και σε τηλεφωνικούς θαλάμους,

ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις με τράπεζες για τοποθέτηση κεραιών στα υποκαταστήματα τους αλλά και με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, για πιθανές συνεργασίες, αναφέρει η Real News.

Το internet θα φτάσει στο μετρό, σε πολλές στάσεις λεωφορείων και σε κάποια μπλε λεωφορεία, ενώ προγραμματίζεται και η επαναλειτουργία κεραιών που είχαν τοποθετηθεί σε διάφορες πλατείες.

Φυσικά, αναμένεται να τεθούν και σχετικοί περιορισμοί στην χρήση, μιας και φαίνεται πως οι βασικές υπηρεσίες θα παρέχονται δωρεάν, με φραγμό όμως σε παιχνίδια, videos, εμπορικά προϊόντα και ακατάλληλο υλικό.

Original article: Όλο το σχέδιο για δωρεάν Wi-Fi internet σε όλη την Ελλάδα – Ποιοί περιορισμοί θα τεθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα